Gå videre til hovedindholdet

Ny butikscentersatsning i en af Københavns forstæder

Tidligere på ugen kunne man på Business.dk læse, at Høje Taastrup får et nyt butikscenter til en kvart milliard kroner. Hvad der er mest interessant ved artiklen er dog ikke prisen på projektet, men at butikscenteret der er på 8.000 kvadratmeter allerede har udlejet de 6.000 fra byggestart. Det viser, at detailhandlen er klar til nye satsninger og gerne vil investere. Det er umiddelbart en rigtig positiv udvikling og kan vise sig at give rigtigt meget værdi til erhvervslivet i den Københavnske forstad. Udover butikslejemålene, kommer centeret også til at rumme 28 almene boliger samt 350 parkeringspladser.

Er du interesseret i at se, hvilke lejemål der stadig er ledige i butikscenteret samt andre erhvervslejemål i Taastrup har Lokaleportalen.dk en oversigt over ledige erhvervslokaler i Taastrup. Ligeledes kan du også finde ledige erhvervslejemål i hele Storkøbenhavn.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje