Gå videre til hovedindholdet

Hvert femte butikscenter burde dreje nøglen om

Ny rapport fra analysevirksomhen Pej Gruppen viser, at hver femte af landets butikscentre burde lukkes.

Tilvækst af nye butikscentre og udvidelser af selvsamme overgår, hvad der er holdbart på længere sigt, lyder det fra Jyllands Posten.

De allerede 300 eksisterende butikscentre og godt 15 nye på vej står overfor en tabt omsætning til nethandel, grænsehandel og outlets samt en skærpet konkurrence grundet den nye lukkelov.

Læs hele artiklen på: business.dk

Hvis du ønsker at udleje eller sælge erhvervslokaler, kan du kontakte lejere og købere nemt og effektivt på Virksomhedslokaler.dk.

Du kan se butikslokaler til salg eller til leje på Danmarks portal for udlejning af erhvervslokaler og salg af erhvervsejendomme, Lokaleportalen.dk og direkte kontakt med relevante udlejere og sælgere.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje