Gå videre til hovedindholdet

Butikslokale på 53 m2 på Store Kongensgade

Netop nu udlejes butikslokale med fordelagtig placering på Store Kongensgade. Lejemålet er 53 m2 er indflytningsklart og fremstår lyst og venligt.

Udlejer tilføjer følgende til beskrivelsen:

Lys og venlig totalrenoveret med murer, maler, tømrer og elektriker arbejde udført. Ny el-tavle og al strøm indlagt i vægge med mange strømudtag.

Højloftet med smuk stuk, og smukke rustikke gulve, belagt med italiensk Travertin, med bred fuge. Te-køkken/vask, samt entre og toilet med håndvask. Fra entre er der udgang til køkkentrappe og velordnet gård.
Indvendig trappe med nedgang til egen velordnet kælder/underetage, som kan anvendes til mange formål.

Elektrisk rullegitter og kraftige vinduesgitre medfølger, samt stort reolsystem.

Der er G4S alarmanlæg.

Forretningen kan overtages efter aftale.
Butiklokale :53kvm
Kælder : 33kvm
Afståelse: 190.000

Er du på udkig efter butikslokaler i Storkøbenhavn, så kom nemt i kontakt med potentielle udlejere/sælgere ved hjælp af Virksomhedslokaler.dk.


 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje