Gå videre til hovedindholdet

Få temperaturen på markedet for butikker til salg
Er butikker til salg det du er på udkig efter? Så tjek Lokaleportalens seneste blogindlæg ud her https://www.lokaleportalen.dk/blogs/stoerre-efterspoergsel-paa-butik-til-salg-i-koebenhavn.aspx hvor tematikken bliver sat frem i lyset. 

Flere butikker måtte dreje nøglen om i og omkring Danmark som følge af finanskrisen, men nu er krisen efterhånden så småt stilnet af og økonomien er ved at være på fode igen.
Særligt København er meget populær, hvilket blandt andet huslejepriserne i den grad værner om. Disse er fordoblet henover de seneste fire år.
Butikslokaler i Storkøbenhavn hitter og bliver revet væk, specielt fordi man indenfor detailhandlen spår om et stigende forbrug i København 
Og det er ikke kun i København denne tendens viser sig synlig. Også Århus, Roskilde og Køge placerer sig i den høje ende, hvorimod Syd- og Vestsjælland samt Sydjylland placerer sig i den billigere ende. 


Ønsker man at starte ud som selvstændig butiksejer skal man dog ikke lade sig skræmme af de høje priser. Undersøgelser viser, at de danske virksomheder er i vækst og husholdningers forbrugsmønstre er stigende, hvilket indikerer økonomisk råderum og villighed i de danske husstande. Dette vil i sidste gøre op for de noget høje prise, idet der dannes grundlag for et basissalg ved at have en butik beliggede i et attraktivt byområde med meget liv. Så det er bare om at komme igang med at finde butik til salg.

Se her en oversigt over ledige butikslokaler i København, så du kan danne dig et overblik:

Popup shops - den nyeste trend på markedet
Det nyeste skud på stammen er popup shops, der har vundet indpas hos både større kæder såvel som hos nye iværksættere. Tomme butikslokaler i København udlejes til disse formål for kortere perioder, hvor lejerne kan prøve kræfter af med deres forretningsidéer. Dette for at tage temperaturen på markedet inden virksohederne lægger sig fast på noget bestemt.
Popupshops er særligt poulært, fordi virksomhederne kan afrprøve forskellige koncepter, placeringer mv. og tage disse erfaringer med sig, når de for alvor skal ud og etablere sig. 
Det kan være alt fra interiør- og tøjforretning til caféer og restauranter, der "popper op" rundt omkring i det københavnske gadebillede.

Er du ikke på udkig efter butik til salg, men har til gengæld interesse i butikker til leje, så læs Lokaleportalens tidligere blogindlæg her , der har netop dette emne i søgelyset. 
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje