Gå videre til hovedindholdet

Storkøbenhavn er det mest tiltrækkende sted at starte butik

Virksomhedslokaler.dk kunne idag berette, at Danskerne lige nu helst vil starte butik i en række byer i Storkøbenhavn med Taastrup på førstepladsen. Statistikken er målt på, hvor mange der har søgt butikslokaler i de enkelte byer. På de umiddelbare pladser følger en række byer i Storkøbenhavn som Hillerød og Køge. På 13. pladsen finder man København og Frederiksberg, hvilket for nogle måske vil være overraskende. Thomas Barfod forklarer dog, at det kan skyldes bekymringer om, at den kommende betalingsring vil få folk til at købe mere ind, der hvor de er bosiddende, hvilket for de købedygtige familier i højgrad er i byerne lige omkring København. I Jylland er det Vejle der vinder på en 9. plads, langt foran byer som Aalborg og Aarhus der kommer ind på henholdsvis 20. og 23. pladsen.

På Virksomhedslokaler.dk kan du se en oversigt over butikssøgende samt ledige butikslokaler til leje i Taastrup - Danmarks mest attraktive by at starte butik.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning