Gå videre til hovedindholdet

Kontor til udlejning i Kolding

Kontor til leje i Kolding på Birkemose Allé

Kolding Business Park er et gennemført kvalitetsbyggeri, der byder på spændende arkitektoniske detaljer og en moderne og fleksibel indretning. Centralt placeret i Trekantområdet omkring Vejle, Fredericia og Kolding og med direkte adgang til E45 og kort afstand til lufthavn.Lejemålet er moderne og funktionelt indrettet med en blanding af storrumskontor og mindre kontorer samt mødelokaler og køkken. Et lyst og imødekommende lejemål med god udsigt over grønne områder og indbydende adgangsforhold fra gratis p-plads. Et præsentabelt lejemål for enhver virksomhed.


Søger du en kontorplads til leje? Eller søger du lejere til dit kontorfællesskabSå besøg portalen, findkontorfællesskab.dk, der netop har specialiseret sig indenfor dette felt!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning