Gå videre til hovedindholdet

Tegnestue har borde til leje på Vesterbro


Kontorfællesskab på Vesterbro søger nye lejere

Udlejeren supplerer med følgende:
I dejlige butikslokaler med udgang til gårdhave, har vi plads til at være flere.
Vi er 3 arkitekter, og vil gerne dele lokalerne med 3-4 mere. Der er 75 m2 i stueplan, og 75 m2 i kælder, med printer og plotter, mulighed for serveradgang, mulighed for etablering af modelværksted og møderum.
Det behøver ikke være arkitekter, men gerne beslægtet.

Er du på udkig efter et kontor i byen? Eller søger du måske lejere til dit kontorfællesskab?

Så besøg Virksomhedslokaler.dk, landets førende portal for salg og udlejning af erhvervslokaler og kom i kontakt med potentielle lejere allerede i dag!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning