Gå videre til hovedindholdet

Find klinikker til leje i Aalborg

Find klinikker til leje i Aalborg
Med erhvervslokaler i Aalborg er din virksomhed placeret i en by, der er i stor vækst, og som fungerer som knudepunkt i Nordjylland. Byen tiltrækker mange virksomheder – store industrivirksomheder såvel som mindre kontorvirksomheder.
Leder du efter en klinik i Aalborg, kan du få et samlet overblik på denne side. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver annonce for yderligere info. Søger du andre typer erhvervslejemål i Aalborg end kliniklokaler, så brug søgefunktionen i venstre side.

Kom hurtigt i gang med at finde et kliniklokale til leje på https://www.lokaleportalen.dk/aalborg-klinik!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning