Gå videre til hovedindholdet

Bedre afkast på investeringsejendomme

Ifølge Magasinet Ejendom viser tal fra Dansk Ejendomsindeks, at afkastet på investeringsejendomme var 5,3 procent i 2010, svarende til en stigning på 1,5 procentpoint i forhold til 2009.

Særligt kontorejendommene er blevet interessante med et afkast på 6,2 procent. Samtidig er kontorejendommene den eneste type investeringsejendom, der er steget i pris, med en prisstigning på 0,7 procent.

Hvis du investerer i ejendomme - eller evt. vil investere for første gang - kan du gratis tilmelde dig på virksomhedslokaler.dk og få besked om interessante opkøbsmuligheder i dit område.

Klik her hvis du ønsker at søge efter investeringsjendomme til salg på Virksomhedslokaler.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje