Gå videre til hovedindholdet

Lækre lokaler på Hovedgaden i Haslev

Lokaleportalen.dk er der i denne uge blevet oprettet en annonce for nogle lækre lokaler på Hovedgaden i Haslev. Udlejeren har følgende at sige om lejemålet:

"Dette lækre lejemål er placeret på hovedgaden i Haslev og kan anvendes til butik, restaurant, klinik eller kontor.
Lejemålet er en ejerlejlighed i en meget velholdt ejendom opført i 1985, hvor lejlighederne i stueetagen er erhvervslejligheder. Nabo til lejemålet er dels EDC og dels en veldrevet restaurant.
Lejlighedens areal er 217 m2 samt to kælderrum -  i alt 274 m2. Lejligheden har store vinduer samt 2 indgangsdøre mod hovedgaden.
Du kan leje:
- 87 m2 salgsareal + 30 m2 lager, eller
- 127 m2 salgsareal + 30 m2 lager, eller
- 214 m2 salgsareal + 60 m2  lager

Der er fælles ejerforening for alle lejligheder. Ejerforeningen driver og vedligeholder ejendom-
men og rengør alle fællesarealer udvendigt og indvendigt."

Du kan se hele annoncen på Lokaleportalen.dk. Du kan også se andre lokaler i Haslev.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje