Gå videre til hovedindholdet

Massiv investorinteresse baner vejen for nyt kontorhus i Indre København

Business.dk kunne for nyligt fortælle om et nyt projekt fra udviklingsselskabet Tetris, der kun venter på at lokalplanen bliver færdig, før de kan gå igang med at bygge et 7.000 m2 kontorhus i Adelgade i København K. Rasmus Friis, hovedaktionær i Tetris, forventer at projektet kan gå igang i starten af 2013. Der har været stor interesse fra investorer til projektet, og Rasmus Friis udtaler, "Men vi oplever for netop denne grund en uopfordret investorinteresse, som jeg ikke har oplevet siden 2006."

Du kan læse hele artiklen på Business.dk. Søger du kontorlokaler i København kan du få et overblik over markedet på Lokaleportalen.dk.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje