Gå videre til hovedindholdet

Firma søger kontorlokaler på 80-200 m2 i StorkøbenhavnComputer Software firma søger kontorlokaler til 4-5 medarbejdere.
Da firmaet ugentligt afholder arrangementer for de øvrige medarbejdere ønskes kontorfacilieter på ca. 80-200 m2. Deltagerantallet varierer mellem 10-30 personer.
Hvis det er muligt at kunne holde et arrangement som dette på én og samme adresse vil det være en klar fordel, men det er ikke et absolut must.
Første priorietet er, at lejemålet er beligende tæt på offentlig transport

Interessante byer er: Frederiksberg C, København V, København K, 2100 - København Ø

Søgningen kan ses her på: Virksomhedslokaler.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje