Gå videre til hovedindholdet

En månedlig besparelse på 514 kr. til de danske børnefamilier

Den danske inflation lægger gennemsnitligt langt over forholdene i de øvrige EU-lande, viser beregninger fra Danmarks statistik. Det er især afskaffelsen af afgifter på øl/sodavand og fedtskatten, der har gavnet den danske forbrugers privatøkonomi.

EU gennemsnittet for inflation ligger pt. på 1,7 pct. - Til sammenligning er de danske priser kun steget med 0,4 pct. i Danmark siden juli 2012.

De høje prisstigninger skyldes, at flere lande har forhøjet afgifter og skatter for ar få flere penge i statskassen og på den måde komme den økonomiske krise i kølvandet.

En almen dansk børnefamilies udgifter er derfor sammenlignet med resten af EU hele 514 kr. lavere på baggrund af det danske inflationsniveau (Beregninger foretaget af privatøkonom i Danske Bank, Las Olsen.)

Læs hele artiklen her

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Interessante links

Hvad er et kontorhotel? (på Findkontorfællesskab.dk) Kontorfællesskaber Virksomhedslån - finansiering af mindre virksomheder Erhvervs-lokalebasen Opgavenetværket - find kunder og leverandører på 1 minut! Lokalebaser i Danmark - Lokalebasen, Virksomhedslokaler, Lokaleportalen, Oline mfl  (se også præsentationen på Youtube ) erhverv til leje erhvervslejemål erhvervslokaler find kontor til leje Boliger til salg Lager til leje Nye kontorfællesskaber på DBA: Kontorfællesskab i Glostrup Attraktive kontorpladser i kontorfællesskab i Rødovre Kontorfællesskab i Havnegade , København K (tidl. Turbino)

Få styr på: Find den rette butik til leje

Søgningen efter butik leje kan byde på en række tilvalg og fravalg, der kan have betydning for din butiks fremtidige muligheder. Derfor er det nødvendt at finde den bedste information -  Lokaleportalen har netop udarbejdet en  guide   med de bedste tip, som kan gøre jagten på den perfekte butik til leje nemt og sikkert!  Vær i god tid og find et samlet overblik over butikker til leje På Lokaleportalen.dk kan du let få et overblik over butikker til leje ved at filtrere din søgning, så du får en oversigt over ledige butikker til leje, som netop matcher dine kriterier. Tænk på butikkens beliggenhed og synlighed! Når du skal til at kigge på butikker til leje er det en rigtig god ide, at kigge på butikkens synlighed og facade. En synlig butiksfacade med flere tusinde forbipasserende om dagen er godt, men husk også at tænke over, hvor mange af de forbipasserende, der rent faktisk er i målgruppen for dit produkt.  Butik til leje hvor? Læs om de forskellige byer og deres butiksli