Gå videre til hovedindholdet

Mobilepay indtager førstepladsen som foretrukken mobilbetalingsløsning

Erhvervslivet har en stor indflydelse i bankernes interne konkurrence om mobile betalingsydelser.

Hos Danske bank er man fuldt ud bevidst om erhvervslivets betydning for Mobile-Pay løsningens succes.
"Vi har lavet en platform, som vi kan udvikle på hurtigt. Vi er ret hurtigt kommet med nye funktionaliteter, for eksempel muligheden for at dele en regning og butiksdelen, som vi regner med at kunne ekspandere til en fuld løsning allerede i år,"  lyder det fra chef for forretningsudvikling i Danske Bank,  Jesper Nielsen.

Danske Bank afprøver disse dage deres Mobilepay-løsning hos udvalgte taxaselskaber, kaffebarer og kiosker. Konkurrenterne bag Swipp løsningen har som modsvar flere  tiltag i ærmet for at vinde erhvervslivets gunst.

Fra afdelingschefen i Sydbank, Nicolai Schmit, lyder målsætningen bl.a.
"Vi vil gerne lave nogle løsninger, hvor Swipp bliver en åben standard, som kan kommunikere med for eksempel kasseapparater og sodavandsautomater".

Når først Swipp løsningen har vundet tilslutning i erhvervslivet vil den også få stor udbredelse hos privatkunderne, lyder det fra afdelingschefen.

Læs hele artiklen her


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje