Gå videre til hovedindholdet

Udlejer har netop fået butik i Hellerup til udlejning

Butikslokale i Hellerup udlejes med synlig beliggenhed på Strandvejen

Lejemålet er beliggende på det bedste og mest kommercielle stykke af Strandvejen i Hellerup og har en flot og markant facade direkte til Strandvejen.

Butikken er fantastisk godt beliggende med fuld synlighed fra såvel Strandvejen som fra Onsgårdsvej. Tillige nem adgang til parkeringspladserne på Onsgårdsvej.

Areal:
Ca. 200 m² butikslokale
Ca. 70 m² kontor og nærlager
Ca. 35 m² kælderlager

Går du med drømmen om at åbne egen forretning? Eller råder du over et lokale til udlejning, salg eller afståelse? Så besøg landets førende portal for salg og udlejning af erhvervslokaler og lad os hjælpe dig allerede i dag!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje