Gå videre til hovedindholdet

Arkitekturens Dag 2014

Den 1. oktober er det Arkitekturens internationale kampdag. I år fokuseres der på, hvordan vi udvikler velfærd gennem arkitektur, design og byplanlægning.

I anledningen af Arkitekturens Dag bliver der afholdt forskellige arrangementer på tegnestuer, skoler, biblioteker, museer samt i kommuner og virksomheder. 

Man kan bl.a. kigge med indenfor i private hjem i Aarhus Ø. Eller høre om supersygehuse og se børns fotos af bylivet i København - og landets største boligrenovering i Brøndby Strand.


I Danmark er Akademisk Arkitektforening tovholder for dagen og råder over en mindre støttepulje, som arrangører kan søge.


Læs mere her på byensejendom.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje