Gå videre til hovedindholdet

Find erhvervslokaler ved at følge disse spilleregler!

Lokaleportalen har nu lavet den ultimative guide til hvordan du hurtigt finder de bedste erhvervslokaler. Hvis du følger denne guide, vil du med stor sandsynlighed finde dine nye erhvervslokaler hurtigst muligt.
Find erhvervslokaler
Følg disse 8 trin, som er en forkortet udgave af Lokaleportalens guide, http://www.lokaleportalen.dk/blogs/nye-erhvervslokaler-saadan-finder-du-erhvervslokaler.aspx
 1.  Vurdere og definere virksomhedens behov for erhvervslokaler. 
 2.  Tænk på beliggenhed og den grafiske placering over, hvor dine erhvervslokaler kan ligge. Her er  en række nyttige links: 
  1. Ledige Erhvervslokaler i København
  2. Ledige erhvervslokaler i Roskilde
  3. Ledige erhvervslokaler i Odense 
  4. Ledige erhvervslokaler i Aalborg
  5. Ledige erhvervslokaler i Aarhus
  6. Ledige erhvervslokaler i Esbjerg
  7. Ledige erhvervslokaler i Randers
  8. Ledige erhvervslokaler i Vejle
  9. Ledige erhvervslokaler i Horsens
  10. Ledige erhvervslokaler i Kolding 
 3. Har du fulgt trin 1 og 2 så Klik ind på www.lokaleportalen.dk, hvor du får det samlede overblik over de erhvervslokaler, der er på markedet lige nu. 
 4. Du har nu indsamlet en brutto-gruppe af erhvervslokaler til leje, som potentielt kan være relevante, og som du løber detaljeret igennem. Kontakt udlejer herefter! 
 5. Til fremvisningen er det først og fremmest vigtig, at du forsøger at fornemme om erhvervslokalerne vil passe godt til din virksomhed og dig. Tænk også over:
  1. Pris. Kan du få et godt tilbud, eller få en periode hvor du ikke betaler leje eller få såkaldt trappeleje, hvor du betaler mindre leje i starten og mere leje hen ad vejen.
  2. Opsigelse. Hvor kort en opsigelsesfrist kan du få på erhvervslokalerne. 
  3. Istandsættelse. Er udlejeren villig til at foretage/bekoste istandsættelser/ændringer af erhvervslokalerne ud fra dine ønsker og behov.
 6. Formuler en mail til hver af udlejerne, hvor du skriver, at hvis du kan få det på den og den måde, så er du klar til at underskrive en aftale på erhvervslokalerne.
 7.  Når forhandlingen er slut, beder du udlejeren, som du udvalgte om at fremsende en kontrakt på erhvervslokalerne. Det er tilrådeligt, at du altid får en professionel advokat eller erhvervsmægler til at løbe lejekontrakten igennem. Hvis du ikke kender én professionel, så send en mail til info@lokaleportalen.dk, så kan vi sende dig et par forslag.
 8. Når du har fundet dine nye erhvervslokaler, er det vigtigt, at du hurtigt og systematisk vender tilbage til alle de udlejere, som du har været i kontakt med og fortæller dem, at din søgeproces er endt, og at det desværre ikke blev dem, du lejede dig ind hos. Det er vigtigt at huske på, at de har brugt tid på at fokusere på dig og dine behov. 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning