Gå videre til hovedindholdet

Find erhvervslokaler ved at følge disse spilleregler!

Lokaleportalen har nu lavet den ultimative guide til hvordan du hurtigt finder de bedste erhvervslokaler. Hvis du følger denne guide, vil du med stor sandsynlighed finde dine nye erhvervslokaler hurtigst muligt.
Find erhvervslokaler
Følg disse 8 trin, som er en forkortet udgave af Lokaleportalens guide, http://www.lokaleportalen.dk/blogs/nye-erhvervslokaler-saadan-finder-du-erhvervslokaler.aspx
 1.  Vurdere og definere virksomhedens behov for erhvervslokaler. 
 2.  Tænk på beliggenhed og den grafiske placering over, hvor dine erhvervslokaler kan ligge. Her er  en række nyttige links: 
  1. Ledige Erhvervslokaler i København
  2. Ledige erhvervslokaler i Roskilde
  3. Ledige erhvervslokaler i Odense 
  4. Ledige erhvervslokaler i Aalborg
  5. Ledige erhvervslokaler i Aarhus
  6. Ledige erhvervslokaler i Esbjerg
  7. Ledige erhvervslokaler i Randers
  8. Ledige erhvervslokaler i Vejle
  9. Ledige erhvervslokaler i Horsens
  10. Ledige erhvervslokaler i Kolding 
 3. Har du fulgt trin 1 og 2 så Klik ind på www.lokaleportalen.dk, hvor du får det samlede overblik over de erhvervslokaler, der er på markedet lige nu. 
 4. Du har nu indsamlet en brutto-gruppe af erhvervslokaler til leje, som potentielt kan være relevante, og som du løber detaljeret igennem. Kontakt udlejer herefter! 
 5. Til fremvisningen er det først og fremmest vigtig, at du forsøger at fornemme om erhvervslokalerne vil passe godt til din virksomhed og dig. Tænk også over:
  1. Pris. Kan du få et godt tilbud, eller få en periode hvor du ikke betaler leje eller få såkaldt trappeleje, hvor du betaler mindre leje i starten og mere leje hen ad vejen.
  2. Opsigelse. Hvor kort en opsigelsesfrist kan du få på erhvervslokalerne. 
  3. Istandsættelse. Er udlejeren villig til at foretage/bekoste istandsættelser/ændringer af erhvervslokalerne ud fra dine ønsker og behov.
 6. Formuler en mail til hver af udlejerne, hvor du skriver, at hvis du kan få det på den og den måde, så er du klar til at underskrive en aftale på erhvervslokalerne.
 7.  Når forhandlingen er slut, beder du udlejeren, som du udvalgte om at fremsende en kontrakt på erhvervslokalerne. Det er tilrådeligt, at du altid får en professionel advokat eller erhvervsmægler til at løbe lejekontrakten igennem. Hvis du ikke kender én professionel, så send en mail til info@lokaleportalen.dk, så kan vi sende dig et par forslag.
 8. Når du har fundet dine nye erhvervslokaler, er det vigtigt, at du hurtigt og systematisk vender tilbage til alle de udlejere, som du har været i kontakt med og fortæller dem, at din søgeproces er endt, og at det desværre ikke blev dem, du lejede dig ind hos. Det er vigtigt at huske på, at de har brugt tid på at fokusere på dig og dine behov. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Det skal være nemt at finde ledige kontorer til leje

Sådan finder du ledige kontorer til leje! Hvis du leder efter kontorer til leje, finder du her den nødvendige hjælp. På www.kontorertilleje.dk finder du en oversigt over fordele og ulemper ved at have kontor i forskellige danske byer, og du kan komme igang med at søge efter kontorer til leje ved at følge linksene til højre på siden. København er Danmarks hovedstad og derfor et populært sted for virksomheder. Byen er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt – her finder man de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen. I den modsatte ende af landet finder man Aalborg, der er den største by i Region Nordjylland og det naturlige knudepunkt i regionen. Aalborg er traditionelt kendt for

Følg med og find dit nye kontor leje

Har du kontor derhjemme og drømmer du om en ny arbejdsplads? Eller har du som virksomhed brug for mere plads, eller ønsker I blot at opgradere arbejdspladsen? I så fald, vil vi råde jer til at læse Lokaleportalens seneste blogindlæg , herunder hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et kontor til leje. Når man som virksomhed leder efter kontorlejemål, er der en række huskeregler, som er værd at tænke på. Det er altid en god start, at finde en side eller lign. til at få det fulde overblik over markedets status på ledige kontorlokaler. Fx. kan du via følgende link få et indblik i hvilke kontorlokaler, der hitter på markedet — her er det også nemt at komme i kontakt med udlejer, hvis du finder et lækkert kontorlokale: https://www.lokaleportalen.dk/kontor.aspx Ved du allerede hvor dit kontor til leje skal have placering, kan du få direkte adgang til forskellige kontorlejemål via nedenstående links - tryk blot på den by du ønsker at have kontor til leje:  Kontor i København Ko