Gå videre til hovedindholdet

Find erhvervslokaler ved at følge disse spilleregler!

Lokaleportalen har nu lavet den ultimative guide til hvordan du hurtigt finder de bedste erhvervslokaler. Hvis du følger denne guide, vil du med stor sandsynlighed finde dine nye erhvervslokaler hurtigst muligt.
Find erhvervslokaler








Følg disse 8 trin, som er en forkortet udgave af Lokaleportalens guide, http://www.lokaleportalen.dk/blogs/nye-erhvervslokaler-saadan-finder-du-erhvervslokaler.aspx
  1.  Vurdere og definere virksomhedens behov for erhvervslokaler. 
  2.  Tænk på beliggenhed og den grafiske placering over, hvor dine erhvervslokaler kan ligge. Her er  en række nyttige links: 
    1. Ledige Erhvervslokaler i København
    2. Ledige erhvervslokaler i Roskilde
    3. Ledige erhvervslokaler i Odense 
    4. Ledige erhvervslokaler i Aalborg
    5. Ledige erhvervslokaler i Aarhus
    6. Ledige erhvervslokaler i Esbjerg
    7. Ledige erhvervslokaler i Randers
    8. Ledige erhvervslokaler i Vejle
    9. Ledige erhvervslokaler i Horsens
    10. Ledige erhvervslokaler i Kolding 
  3. Har du fulgt trin 1 og 2 så Klik ind på www.lokaleportalen.dk, hvor du får det samlede overblik over de erhvervslokaler, der er på markedet lige nu. 
  4. Du har nu indsamlet en brutto-gruppe af erhvervslokaler til leje, som potentielt kan være relevante, og som du løber detaljeret igennem. Kontakt udlejer herefter! 
  5. Til fremvisningen er det først og fremmest vigtig, at du forsøger at fornemme om erhvervslokalerne vil passe godt til din virksomhed og dig. Tænk også over:
    1. Pris. Kan du få et godt tilbud, eller få en periode hvor du ikke betaler leje eller få såkaldt trappeleje, hvor du betaler mindre leje i starten og mere leje hen ad vejen.
    2. Opsigelse. Hvor kort en opsigelsesfrist kan du få på erhvervslokalerne. 
    3. Istandsættelse. Er udlejeren villig til at foretage/bekoste istandsættelser/ændringer af erhvervslokalerne ud fra dine ønsker og behov.
  6. Formuler en mail til hver af udlejerne, hvor du skriver, at hvis du kan få det på den og den måde, så er du klar til at underskrive en aftale på erhvervslokalerne.
  7.  Når forhandlingen er slut, beder du udlejeren, som du udvalgte om at fremsende en kontrakt på erhvervslokalerne. Det er tilrådeligt, at du altid får en professionel advokat eller erhvervsmægler til at løbe lejekontrakten igennem. Hvis du ikke kender én professionel, så send en mail til info@lokaleportalen.dk, så kan vi sende dig et par forslag.
  8. Når du har fundet dine nye erhvervslokaler, er det vigtigt, at du hurtigt og systematisk vender tilbage til alle de udlejere, som du har været i kontakt med og fortæller dem, at din søgeproces er endt, og at det desværre ikke blev dem, du lejede dig ind hos. Det er vigtigt at huske på, at de har brugt tid på at fokusere på dig og dine behov. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Interessante links

Hvad er et kontorhotel? (på Findkontorfællesskab.dk) Kontorfællesskaber Virksomhedslån - finansiering af mindre virksomheder Erhvervs-lokalebasen Opgavenetværket - find kunder og leverandører på 1 minut! Lokalebaser i Danmark - Lokalebasen, Virksomhedslokaler, Lokaleportalen, Oline mfl  (se også præsentationen på Youtube ) erhverv til leje erhvervslejemål erhvervslokaler find kontor til leje Boliger til salg Lager til leje Nye kontorfællesskaber på DBA: Kontorfællesskab i Glostrup Attraktive kontorpladser i kontorfællesskab i Rødovre Kontorfællesskab i Havnegade , København K (tidl. Turbino)

butikker til salg kolding

Se markedets tilbud på alle butikker til salg i Kolding https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikslokaleicity&city=Kolding&campid=msscreate  butikker til salg kolding