Gå videre til hovedindholdet

Find erhvervslejemål i Hillerød

Find erhvervslejemål i Hillerød


At finde det helt rigtige erhvervslejemål til virksomheden er aldrig let. Det kræver en grundig forberedelse at få den optimale søgeproces. Vigtigst af alt er placeringen af erhvervslejemålet. Der kan være kæmpe forskelle på hvilke muligheder, der er for virksomheden selvom der måske er tale om relativt korte afstande. Du kan læse om forskellige muligheder på www.erhvervslejemaal-hilleroed.dk. Når du er klar til at starte søgningen efter det helt rigtige lokale, kan du klikke på et af de links, der er i boksen til højre på siden, og komme i gang med det samme.

Birkerød er den største by i Rudersdal Kommune. Byen består af bydelene Birkerød, Kajerød, Ebberød og Bistrup, der er vokset sammen til at danne Birkerød. Derfor rummer byen også to kirker, Birkerød Kirke og Bistrup Kirke. Birkerød har sin egen togstation, posthus, bibliotek, gymnasium og flere forskellige typer af erhverv. Derudover har Birkerød et rigt foreningsliv med blandt andet sportsklubber, hvor fodboldklubben Skjold Birkerød har et sportscollege i samarbejde med Birkerød Gymnasium. Af ikke-sportsrelaterede foreninger kan nævnes Birkerød Kunstforening, Ny Musik, Birkerød Kammermusikforening, Rytmisk Korforsyning, Birkerød-koret, ungdomsteatret LIMENAS samt handelsstandsforeningen "Birkerød - Centrum i Rudersdal".
Fredensborg er en stationsby i Fredensborg Kommune, der ligger imellem Hillerød og Helsingør. Fredensborg er navngivet af Fredensborg Slot, der ligger en smule vest for byen. Fredensborg slot ligger ved Esrum Sø og har særstatus blandt de danske slotte ved at være det andet mest benyttede som regentparrets residens næstefter Amalienborg Slot. Slottet danner ofte rammen om officielle statsbesøg og Fredensborg har i den forbindelse haft besøg af prominente politikere som Bill Clinton og George W. Bush. Endvidere har flere royale personer samt sportsudøvere været på besøg i byen.
Helsinge er en stationsby i Nordsjælland og er hovedsæde for Gribskov Kommune. Indtil 2007 var byen hovedsæde for sin egen kommune, Helsinge Kommune. Byen har både gymnasium, flere supermarkeder samt en række specialbutikker. Tidligere var byen en mindre landsby, der dog havde en kirke og en kro, men især da jernbanen kom til byen i 1897 begyndte byen at udvikle sig og huser i dag knapt 8.000 indbyggere.
Lillerød er den største by i Allerød kommune. Byen bliver ofte omtalt som Allerød på grund af blandt andet stationsnavnet, kommunen og Allerød Gymnasium, hvilket dog er faktuelt forkert, da Lillerød er det officielle navn. Lillerød huser blandt andet egnsteatret Mungo Park, opkaldt efter den skotske læge og opdagelsesrejsende Mungo Park. Teatret har vundet flere priser, og blandt andet vundet en Reumert tre gange siden 2005. Teatret vandt desuden Lauritz Fondens visionspris i 2011. Udover teatret har Lillerød en lokal biograf, der drives af frivillig arbejdskraft. Desuden er byen kendt for sine ”Kampvogne forbudt”-skilte, som er opsat grundet byens tætte placering på Høvelte Kaserne og Sjælsmark.
Det gamle Gods Sophienborg har givet navn til den nye bydel i den nordvestlige del af Hillerød. Opførelsen af bydelen begyndte i starten af 1990’erne og rummer i dag mere end 1000 boliger samt fritidsinstitutioner, skole, foreninger m.v. Det nye stisystem i bydelen kobler Sophienborg sammen med Ullerødbyen og har stier mod Strødam Enge, Gribskov samt videre op til Nordsjællands Kyst. Der er busforbindelser fra Hillerød midtby. Der er desuden etableret indkøbsmuligheder i området.

Ullerødbyen er en helt ny bydel i Hillerød, der fuldt udbygget skal rumme 1.500 boliger samt fritidsinstitutioner, butikker og plejecenter. Hovedvægt i bydelens planlægning er samspil mellem natur og grønne områder og det nye byggeri. Igennem en god infrastruktur og bydelens grønne bymidte, er det sikret at alle nye boliger ligger tæt på naturen uanset placeringen.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning