Gå videre til hovedindholdet

Kontor eller undervisningslokale i København søges

En lejer på Virksomhedslokaler.dk søger kontor eller undervisningslokale i København til leje, mellem 200 og 600 kvadratmeter og med en max kvadratmeterpris på 1200,- kr. årligt. Lejeren havde følgende at tilføje til sin annonce:

"Ønsker lokaler til privat pasningstilbud med børn fra 1-3 år. I dag 12-14 år, og vi ønsker med tiden at komme op på ca 40 børn fordelt på 4 stuer. Der skal være plads til barnevogne udendørs. Meget gerne på Amager, Christianshavn eller Refshaleøen, men tilbud andre steder i Københavns Kommune vil blive overvejet. 

Lokalerne skal bruges til vuggestue, dvs. børn mellem ca. 10 måneder og 3 år. 
Maks 1200 kr. pr m2 

Lokalerne skal ligge i stueplan eller i en høj kælder, med mindre der er elevator. 
Der skal være adgang til et udeareal på størrelse med indearealet, hvor børnene kan lege et par timer om formiddagen og om eftermiddagen. Udearealet behøver ikke ligge direkte ved udgangen, men det kan ikke være et offentligt areal som f.eks. en offentlig legeplads. 

Når vi først har fået godkendelserne på plads, er vi meget stabile lejere, da børnepasning er meget lidt konjunkturfølsom og for største delens vedkommende er betalt af kommunen.
"

Har du lokaler der matcher denne lejers behov kan du kontakte lejeren direkte på dennes annonce på Virksomhedslokaler.dk.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje