Gå videre til hovedindholdet

Kontor eller undervisningslokale i København søges

En lejer på Virksomhedslokaler.dk søger kontor eller undervisningslokale i København til leje, mellem 200 og 600 kvadratmeter og med en max kvadratmeterpris på 1200,- kr. årligt. Lejeren havde følgende at tilføje til sin annonce:

"Ønsker lokaler til privat pasningstilbud med børn fra 1-3 år. I dag 12-14 år, og vi ønsker med tiden at komme op på ca 40 børn fordelt på 4 stuer. Der skal være plads til barnevogne udendørs. Meget gerne på Amager, Christianshavn eller Refshaleøen, men tilbud andre steder i Københavns Kommune vil blive overvejet. 

Lokalerne skal bruges til vuggestue, dvs. børn mellem ca. 10 måneder og 3 år. 
Maks 1200 kr. pr m2 

Lokalerne skal ligge i stueplan eller i en høj kælder, med mindre der er elevator. 
Der skal være adgang til et udeareal på størrelse med indearealet, hvor børnene kan lege et par timer om formiddagen og om eftermiddagen. Udearealet behøver ikke ligge direkte ved udgangen, men det kan ikke være et offentligt areal som f.eks. en offentlig legeplads. 

Når vi først har fået godkendelserne på plads, er vi meget stabile lejere, da børnepasning er meget lidt konjunkturfølsom og for største delens vedkommende er betalt af kommunen.
"

Har du lokaler der matcher denne lejers behov kan du kontakte lejeren direkte på dennes annonce på Virksomhedslokaler.dk.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Det skal være nemt at finde ledige kontorer til leje

Sådan finder du ledige kontorer til leje! Hvis du leder efter kontorer til leje, finder du her den nødvendige hjælp. På www.kontorertilleje.dk finder du en oversigt over fordele og ulemper ved at have kontor i forskellige danske byer, og du kan komme igang med at søge efter kontorer til leje ved at følge linksene til højre på siden. København er Danmarks hovedstad og derfor et populært sted for virksomheder. Byen er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt – her finder man de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen. I den modsatte ende af landet finder man Aalborg, der er den største by i Region Nordjylland og det naturlige knudepunkt i regionen. Aalborg er traditionelt kendt for

erhvervsejendomme til salg

Find alle ledige erhvervsejendomme til salg via denne side. https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=ejendomme-til-salg&campid=msscreate erhvervsejendomme til salg