Gå videre til hovedindholdet

Nyt enormt shoppingcenter åbner en halv time fra København

Hvis du planlægger en shoppetur i Sverige er det snart ikke længere nødvendigt at tage hele vejen til Malmø. Tidligere på ugen kunne Business.dk nemlig berette, at et nyt shoppingcenter i Malmø-bydelen Hyllie planlægger at åbne i oktober dette år. Centeret er med sine 93.000 kvadratmeter næsten dobbelt så stort som Fisketorvet og vil rumme mere end 200 butikker, caféer og restauranter.

Centeret, der er blevet døbt Emporia, har mere end 3200 parkeringspladser samtidigt med, at toget der går fra København til Malmø stopper ved det. Går du selv og overvejer at starte butik, kan du få et overblik over hele markedet for ledige butikslokaler på Lokaleportalen.dk.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje