Gå videre til hovedindholdet

Ledige kontorpladser udlejes netop nu i centralt beliggende kontorhotel i Taastrup


Centralt beliggende kontorhotel har ledige kontorpladser i Taastrup netop nu! Der kan lejes fra 12-34 pladser og kontorhotellet består af lejemål i størrelsesordenen 13-500 m2.

 

Der tilføjes desuden yderligere informationer om det lukseriøse og indbydende kontorhotel i Taastrup:



Vi tilbyder en komplet kontorløsning på meget fleksible lejevilkår. Få glæde af en lang række lækre fællesfaciliteter, samt et erfarent og serviceminded administrativt personale.

Det er enkelt og kræver ingen investeringer at flytte ind. Du kan starte med at leje et enkelt kontor, og derefter udvide aftalen i takt med, at virksomheden vokser.

Fordele:
- Slip for administrativt besvær
- Giv din virksomhed præsentable rammer
- Perfekt beliggenhed i centrum af Taastrup
- Stor fleksibilitet på lejemålet
- Ingen risiko for uforudsete udgifter

Serviceydelser:
- Leje af mødelokale pr. time
- Leje af mødelokale pr. dag
- Leje af p-plads i gård pr. måned

Sådan kommer du i gang:


Er du på udkig efter en kontorplads i Storkøbenhavn, kan du se, hvad der lige nu og her er på markedet på Danmarks portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber, Findkontorfællesskab.dk.

Er du selv udlejer eller sælger og råder over et erhvervslokale, kan du kontakte lejere og købere direkte på Virksomhedslokaler.dk





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Interessante links

Hvad er et kontorhotel? (på Findkontorfællesskab.dk) Kontorfællesskaber Virksomhedslån - finansiering af mindre virksomheder Erhvervs-lokalebasen Opgavenetværket - find kunder og leverandører på 1 minut! Lokalebaser i Danmark - Lokalebasen, Virksomhedslokaler, Lokaleportalen, Oline mfl  (se også præsentationen på Youtube ) erhverv til leje erhvervslejemål erhvervslokaler find kontor til leje Boliger til salg Lager til leje Nye kontorfællesskaber på DBA: Kontorfællesskab i Glostrup Attraktive kontorpladser i kontorfællesskab i Rødovre Kontorfællesskab i Havnegade , København K (tidl. Turbino)

butikker til salg kolding

Se markedets tilbud på alle butikker til salg i Kolding https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikslokaleicity&city=Kolding&campid=msscreate  butikker til salg kolding