Gå videre til hovedindholdet

Ledige kontorpladser udlejes netop nu i centralt beliggende kontorhotel i Taastrup


Centralt beliggende kontorhotel har ledige kontorpladser i Taastrup netop nu! Der kan lejes fra 12-34 pladser og kontorhotellet består af lejemål i størrelsesordenen 13-500 m2.

 

Der tilføjes desuden yderligere informationer om det lukseriøse og indbydende kontorhotel i Taastrup:Vi tilbyder en komplet kontorløsning på meget fleksible lejevilkår. Få glæde af en lang række lækre fællesfaciliteter, samt et erfarent og serviceminded administrativt personale.

Det er enkelt og kræver ingen investeringer at flytte ind. Du kan starte med at leje et enkelt kontor, og derefter udvide aftalen i takt med, at virksomheden vokser.

Fordele:
- Slip for administrativt besvær
- Giv din virksomhed præsentable rammer
- Perfekt beliggenhed i centrum af Taastrup
- Stor fleksibilitet på lejemålet
- Ingen risiko for uforudsete udgifter

Serviceydelser:
- Leje af mødelokale pr. time
- Leje af mødelokale pr. dag
- Leje af p-plads i gård pr. måned

Sådan kommer du i gang:


Er du på udkig efter en kontorplads i Storkøbenhavn, kan du se, hvad der lige nu og her er på markedet på Danmarks portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber, Findkontorfællesskab.dk.

Er du selv udlejer eller sælger og råder over et erhvervslokale, kan du kontakte lejere og købere direkte på Virksomhedslokaler.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje