Gå videre til hovedindholdet

Stort kontorlejemål på 295 m2 i Roskilde

Denne udlejer har netop fået dette kontorlokale i Roskilde til leje. Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder. Det kan anvendes til praktisk taget alle kontorformål, kursusvirksomhed eller klinik. Udlejeren supplerer med følgende:


Kontorlejemål med mange muligheder

Beliggenhed i godt erhvervsområde - bag Københavnsvej og indenfor motorvejsnettet, tæt ved til- og afkørslerne til Holbækmotorvejen.

Fra ejendommen er der gå afstand til Trekroner Station og for bustransport er der kun få 100-meter til Københavnsvej.

Lejemålet har adgang via trapperum og består af et meget stort kontor i forbindelse med indgangdør, 2 mindre kontorer samt mødelokale umiddelbart herved samt et bagvedliggende storkontor eller direktørkontor. Der er et mindre køkken, kopirum, depotrum. I øvrigt handicap og alm. toilet tillige med rengøringsrum og adgang til bruseniche.

Lige nedenfor ved hovedtrappen er der tillagt 4 p-pladser for lejemålet.

Ejendommen er opført i 1988 med et samlet erhvervsareal på ca. 4.145 m2, som er udlejet i større og mindre lejemål til mange forskellige brancher, f.eks. IT konsulenter, rådgivende ingeniører, rekruteringsfirma, facility management, el installatør og importfirmaer.
 
Er du interesseret i ovenstående kontorlejemål i Roskilde eller er du på udkig efter erhvervslokaler i Roskilde kan du se mere på Lokaleportalen.dk
 
 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje