Gå videre til hovedindholdet

Banebrydende program til opdatering af erhvervslejemål


Nu kan alle ejendomsselskaber og erhvervsmæglere få opdateret deres lejemål automatisk, perfekt og helt gratis to gange om dagen.

Dette sker via et banebrydende nyt program, der kan læse og forstå ejendomsselskabets eller erhvervsmæglerens hjemmeside og overføre data direkte til Lokaleportalen.dk, Ejendommeidanmark.dk eller Findkontorfællesskab.dk

Det bliver helt gratis for brugere af Danske Ejendomsmedier A/S at komme på denne ordning:

"Dette er fremtiden, og vi har derfor taget en helt principiel beslutning om at alle vores kunder kan komme på denne ordning helt gratis", siger administrerende direktør Morten Nilsson og tilføjer:

"Det meget unikke ved denne ordning er, at vores kunder ikke skal gøre noget som helst i deres ende. De skal ikke udvikle eller ændre deres eget website på nogen som helst måde. Det eneste de skal gøre er at sige ja, hvorefter de aldrig længere skal tænke på opdatering", siger Morten Nilsson.

Det nye system, som er af international klasse og er udviklet over flere år i samarbejde med de bedste amerikanske hjerner, er helt unikt i Danmark:

"De andre ejendomsportaler inden for erhverv i Danmark har enten ingen systemer der kan foretage automatiske opdateringer eller også har de meget forældede API-systemer, hvor ejendomsselskabet eller erhvervsmægleren selv skal foretage besværlig og omkostningsfyldt udvikling i deres ende, for at systemet kan fungere", siger Morten Nilsson.

Det nye system er velafprøvet og allerede implementeret for en række selskaber, herunder Deas Erhverv, HD Ejendomme, Barfoed Group, Mogens De Linde, Escot Erhvervsejendomme, Place2live Erhverv, Real Estate Development, Nordicom mv.

Læs mere her 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Det skal være nemt at finde ledige kontorer til leje

Sådan finder du ledige kontorer til leje! Hvis du leder efter kontorer til leje, finder du her den nødvendige hjælp. På www.kontorertilleje.dk finder du en oversigt over fordele og ulemper ved at have kontor i forskellige danske byer, og du kan komme igang med at søge efter kontorer til leje ved at følge linksene til højre på siden. København er Danmarks hovedstad og derfor et populært sted for virksomheder. Byen er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt – her finder man de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen. I den modsatte ende af landet finder man Aalborg, der er den største by i Region Nordjylland og det naturlige knudepunkt i regionen. Aalborg er traditionelt kendt for

Følg med og find dit nye kontor leje

Har du kontor derhjemme og drømmer du om en ny arbejdsplads? Eller har du som virksomhed brug for mere plads, eller ønsker I blot at opgradere arbejdspladsen? I så fald, vil vi råde jer til at læse Lokaleportalens seneste blogindlæg , herunder hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et kontor til leje. Når man som virksomhed leder efter kontorlejemål, er der en række huskeregler, som er værd at tænke på. Det er altid en god start, at finde en side eller lign. til at få det fulde overblik over markedets status på ledige kontorlokaler. Fx. kan du via følgende link få et indblik i hvilke kontorlokaler, der hitter på markedet — her er det også nemt at komme i kontakt med udlejer, hvis du finder et lækkert kontorlokale: https://www.lokaleportalen.dk/kontor.aspx Ved du allerede hvor dit kontor til leje skal have placering, kan du få direkte adgang til forskellige kontorlejemål via nedenstående links - tryk blot på den by du ønsker at have kontor til leje:  Kontor i København Ko