Gå videre til hovedindholdet

Stort boom i salg af investeringsejendomme

I Lokaleportalens senste blogindlæg, som du kan finde her: https://www.lokaleportalen.dk/blogs/investeringsejendomme-paa-vej-mod-rekord-i-2017.aspx får du indsigt i markedets status på investeringsejendomme. 

Økonomiske vismænd udtrykker flere steder, at markedet for investeringsejendomme de kommende år vil blomstre. Den lave rente, som lige nu hersker i Danmark vil gøre markedet i 2017 attraktivt for investorer. Det lysner især i hovedstadsområdet, hvor de positive takter afspejles i en faldende såkaldt tomgangsprocent.
Generelt set er den stigende økonomisk vækst også med til, at flere vil begynde at købe investeringsejendomme. 

I 2016 udarbejdede Danmarks Statistik en analyse, der viste en økonomisk vækst på 1,1 pct., mens de økonomiske vismænd opgjorde en forventning til 1,7 pct. i 2017. Højere bliver det i 2018, ifølge de økonomiske rådgivere, der vil markedet stå til 2,3 pct, hvilket vil være den højeste vækst i mere end 10 år. 

Populære byer at have investeringsejendom:


Dette skal du være opmærksom på, når du skal lede efter en investeringsejendom:
  • Først og fremmest er det en god ide, at afklare med sig selv, hvilken type investeringsejendom, der vil matche dine ønsker og behov.
  • Skal det være en boligejendom eller erhvervsjendom? 
  • Kigger du eksempelvis på boligejendomme, er det afgørende, at kigge på hvilken målgruppe lejlighederne henvender sig til. Investeringsejendommens beliggenhed kan have afgørende betydning, hvad end det er en boligejendom eller erhvervsejendom, du søger. 
  • At købe en investeringsejendom er en stor økonomisk omvæltning, hvorfor du skal være forberedt på, at det kan tage meget af din tid. 
  • Markedet for at købe og sælge en investeringsejendom er ganske stort i Danmark, og det kræver derfor, at man er hurtigt ude, hvis man vil gøre en god investering. 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning