Gå videre til hovedindholdet

Find ledige kontorer med hjælp fra Lokaleportalen

Når du skal til at søge efter ledige kontorer, er der sikkert rigtig mange spørgsmål der kan være alt fra hvor du kan finde ledige kontorer og hvad du skal være opmærksom på.  Derfor har vi lavet en guide, https://www.lokaleportalen.dk/blogs/foelg-disse-8-trin-naar-du-skal-finde-ledige-kontorer.aspx med 8 trin, der er værd at læse før man starter den officielle søgning efter kontorer i København. Søgningen efter kontorer i København herunder kontorpladser og kontorlokaler kan byde på en række tilvalg og fravalg, der kan have stor betydning for din forretning.

Når man som virksomhed leder efter nye kontorlokaler er det vigtigt at gå fokuseret, koncentreret og målrettet til værks. Derfor er det en god ide, at finde et medie, der kan give dig overblik over markedet for ledige kontorer i København. Vi foreslår i Lokaleportalen, at man via dette link: https://www.lokaleportalen.dk/storkoebenhavn-kontor navigerer rundt på siden, så man får en fornemmelse af, hvad der udbydes af kontorer lige nu.

Læs alt om kontorer her

Følg disse trin og find ledige kontorer
  1. Tænk fem år frem i dette trin! Start med at evaluere og definere virksomhedens behov for nye kontorer, herunder pladsmængde, indretning, mv. 
  2. Overvej herefter, beliggenheden. Her er det vigtigt at du overvejer, hvordan flytningen vil påvirke dine medarbejderes og din egen transporttid.
  3. Hvis du har fyldt trin 1 og 2 er du klar til at starte din officielle søgning efter ledige kontorer. Via dette link, får du det samlede overblik over alle de kontorer, der er på markedet lige nu.
  4. Hvis du har trykket på linket får du nu en en oversigt over potentielle kontorer, som du nu skal overveje igen. Først fjerner du dem, der helt sikkert ikke passer til kriterierne. Hernæst sammenligner du priser og kvalitet - du kontakter herefter udlejerne og aftaler en fremvisning.
  5. Til fremvisningen er det først og fremmest vigtig, at du forsøger at fornemme om kontoret vil passe godt til din forretning og dig. Tænk på pris, opsigelse og istandsættelse. Læs også vores anden blogindlæg: ”Nye erhvervslokaler: Sådan finder du erhvervslokaler”. 
  6. Når du har været til fremvisning er det er en god ide, at du nu indsnævrer din søgning til 1-3 kontorlokaler. 
  7. Når du har været i forhandling med udlejeren, er det næste, at bede om en kontrakt. Det er tilrådeligt, at du altid får en professionel advokat eller erhvervsmægler til at løbe lejekontrakten igennem, da du ellers kan ende med at betale rigtig mange penge helt unødigt, når du en dag flytter væk fra lejemålet.
  8. For god skik er det også tilrådeligt, at vende tilbage til de udlejere, som du har kaft kontakt med. Fortæl det, at du ikke længere søger og at det desværre ikke blev dem. Det er vigtigt at huske på, at de har brugt tid på at fokusere på dig og dine behov.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje