Gå videre til hovedindholdet

Find restauranter til salg og opfyld din restaurantdrøm

Hvis du drømmer om at dele din køkkenfærdigheder og derfor søger en restaurant til salg, har Lokaleportalen netop skrevet et blogindlæg om "Find din restaurant til salg og giv andre en kulinarisk oplevelse". I vejledningen får du indblik i, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde en restaurant til salg.

4 punkter, du skal være opmærksom på i søgen efter restauranter til salg: 
 1. Økonomi: Start med at lave et budget for at få et overblik over din økonomi. 
 2. Markedet for restaurant til salg: Du kan fx. få et hurtigt overblik over alle ledige restauranter til salg via Lokaleportalens side om restauranter til salg: https://www.lokaleportalen.dk/restaurant-til-salg.aspx
 3. Beliggenhed: Det betyder rigtig meget, hvor din restaurant har beliggenhed - gå derfor ikke på kompromis i din søgning efter restauranter til salg. 
 4. Pris: Har du fået en pris på en potentiel restaurant, så undersøg prisen nøje og sammenlign med andre lign. restauranter. 
Læs alt om restaurant salg her:
https://www.lokaleportalen.dk/blogs/find-restaurant-til-salg-og-giv-andre-en-kulinarisk-oplevelse.aspx

Hvis du skal starte op fra bunden med din restaurant så husk dette! 
Før du starter op, er det en god ide, at få lavet et etableringsbudget. Følgende punkter skal der investeres i, hvorfor det er vigtigt, at have dem med i sit budget: 
 • Penge til ombygning og renovering. 
 • Borde, stole, belysning, kasseapparat, diske, pynt, service.
 • Komfurer, udsugning, køl, opvaskemaskiner, redskaber
 • Få styr på attester og godkendelser
 • Professionel hjælp i form af en advokat og revisor
Ofte kan du også købe ovenstående varer brugt, hvorfor det kan blive et langt billigere indkøb. 

Tænk over disse spørgsmål, før du investerer i en restaurant til salg: 
 • Hvilke slags mad vil du lave i restauranten? 
 • Hvilke oplevelser vil du sælge? 
 • Hvem er dine kunder? 
 • Hvem er dine konkurrenter?
 • Hvor skal restauranten ligge? 
 • Har du registreret din restaurant? 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning