Gå videre til hovedindholdet

København kontorlokaler: En guide til din lokalesøgningKøbenhavn kontorlokaler - er temaet, der er i centrum i Lokaleportalens senseste blogindlæg som du kan læse lige her https://www.lokaleportalen.dk/blogs/koebenhavn-kontorlokaler-hvor-og-hvordan-du-finder-dem.aspx

I det følgende vil vi videregive nogle af de væsentligste pointer fra blogartiklen, så du og din virksomhed er godt stillede, når I påbegynder jagten efter kontorlokaler i København.

Såsdan starter du søgningen efter kontorlokaler i København
Indledningsvis bør I definere jeres krav til jeres fremtidgie kontorlejemål. Tænk langsigtet - overvej om jeres virksomhed vil vokse i løbet af de næste par år, hvad der harmonerer med jeres virksomhedsøkonomi samt hvor jeres samarbejdspartnere eller kunder kommer fra. 

En række spørgsmål I kan stille jer selv i den forbindelse vil bl.a. være:
- Hvor mange kvadratmeter?
- Hvor mange rum?
- Skal lejemålet være møbleret og klar til indflytning eller ønsker I selv at være med til at indrette og sætte eget præg? 
- Hvad er jeres maksimale husleje? 
- Hvad skal huslejen dække over?
- Ønsker I at leje et traditionelt kontorlokale, hvor I som selvstændig virksomhed er ansvarlige for service og vedligeholdelse?
- Hvad har virksomheden af behov? Måske har I behov for at kunnne booke møde- og konferencelokaler? 

I den forbindelse kan I måske også gøre jer overvejelser om at anvende andre kontorformer. I København er der et bredt udbud af kontorhoteller og kontorfællesskaber, der rummer hele pakken. Med det forstås, at din virksomhed både anskaffer sig de fornødne kvadratmeter, men ligeledes har mulighed for at anvende samtlige services og tilbud i kontorfællesskabet.
Dette omfatter bl.a. services, vedligeholdese, kantineordning, rengøring og meget meget mere.Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Udbuddet af kontorlokaler i København er imponerende og der er et hav af forskellige muligheder dig og din virksomhed kan vælge i blandt. Ønsker I kontorlokaler med topplacering i indre by eller ønsker I mere rolige naturomgivelser og fantastiske udsigter fra arbejdsvinduet? 
Der er masser af muligheder - Lokaleportalen giver dig her et bud på tre forskellige placeringer.

1. Kontorlokaler i København S
Søg et kontorlokale på amager, hvis du ønsker, at tage del i storbylivet, men ikke har behov for en AAA placering. Her kan du formentlig få flere kvadratmeter for pengene og bede køre- og parkeringsmuligheder end du kan med en placering i indre by.
Søger du mod Amager Strandpark eller ud mod Islands Brygge erhverver du dig den smukkeste udsigt ikke blot som baggrundsbillede på din arbejdscomputer, men som udsigt fra dit arbejdsvindue.

Lyder det som noget for dig, så se Lokaleportalens udvalg, der rummer et hav af forskellige muligheder: https://www.lokaleportalen.dk/koebenhavn-kontor/koebenhavns

2. Kontorlokaler på vesterbro
Vestebro er den københavnske bydel, der har flest kontorvirksomheder registreret. Disse befinder sig på populære adresser såsom Havneholmen, H.C. Andersens Boulevard, Vesterport og Kalvebod Brygge. Der er et særdeles stort udbud af forskellige konorfællesskaber - alle med hvert deres eget udtryk, så det burde kunne lade sig gøre, at finde et ideelt match til dig og din virksomhed.

Drømmer du om kontorlokaler på vesterbro? Realiser din drøm via linket her 

3. Kontorlokaler i København K 
Med en virksomhedsadresse i København K viser du virkelig, at du har fingeren på pulsen. Du har helt inde i den indre kerne af Københavns centrum og kan suge byimpulserne til dig.
Kontorlokalerne er placeret i både nye og ældre bygninger placeret på Københavns unikke stræder og tæt på kendte bygnignsværker og seværidgheder.

Søger du kontorlokaler i København K? Så undersøg markedet for netop denne attraktive placering via oversigten her https://www.lokaleportalen.dk/koebenhavn-kontor/koebenhavnkKommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning