Gå videre til hovedindholdet

Selvstændig i Odense? Find et kontorfællesskab i Odense!

Hvis du lige nu er på jagt efter kontorfællesskaber i Odense, eller i hvertfald over det i fremtiden, skal du helt sikkert læse Lokaleportalens seneste blogindlæg:
Kontorfællesskab i Odense for selvstændige.

I Odense finder du stort set alt - byen bærer præg af både moderne og traditionel kultur med masser af seværdigheder herunder særlig velkendt for at være hjemby for dne indernationale forfatter H.C Andersen. Også Syddannsk Universitet, også betegnet som SDU har adresse i Odense, mere specifikt i Odense M, hvilke gør byen til en attraktiv by for mange studerende. Ønsker man at arbejde i ODense og derfor overvejer kontor i Odense, er man placeret mellem samarbejdere og leverandører på Sjælland og Jylland. Der er mange fordele ved at have sin arbejdsplads i Odense - men hvad er helt præcis fordelene ved at have kontorfællesskab i Odense? 
Læs alt om kontorfællesskaber i Odense her: https://www.lokaleportalen.dk/blogs/kontorfaellesskab-i-odense-for-selvstaendige.aspx


Fordele ved et kontorfællesskab i Odense, også hvis du ikke er selvstændig!
  • Odense er en by i udvikling inden for mange områder. 
  • Hvis man har eller ønsker at få internationalt samarbejde forekommer Odense også som en tiltrækkende by at tage til med den traditionelle danske kultur og de moderne indspark. 
  • Odense har mange af de samme fordele som København, men særligt er, at lejepriserne i Odense ikke er nær så høje som i hovedstaden. Som selvstændig og start-up er man oftest økonomisk udfordret og derfor skal der spares mest muligt.
  • En rigtig god løsning er at indgå i et kontorfælleskab i Odense. Et kontorfælleskab vil sige, at flere virksomheder deler et stort lokal eller en bolig. At arbejde i et kontorfælleskab bliver stadigt mere populært.
  • Udover at man sparer penge på husleje, er det gode ved kontorfælleskab, at man får flere kollegiale relationer. 
  • Et kontorfællesskab er mere end blot en kontorplads. De forskellige virksomheder kan sparre med hinanden professionelt såvel som socialt, da man typisk arrangerer firmafester sammen.


Få direkte til alle udbudte kontorfællesskaber i Odense med et enkelt klik:
Kontorfællesskab i Odense C
Kontorfællesskab i Odense S
Kontorfællesskab i Odense SØ 










Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Det skal være nemt at finde ledige kontorer til leje

Sådan finder du ledige kontorer til leje! Hvis du leder efter kontorer til leje, finder du her den nødvendige hjælp. På www.kontorertilleje.dk finder du en oversigt over fordele og ulemper ved at have kontor i forskellige danske byer, og du kan komme igang med at søge efter kontorer til leje ved at følge linksene til højre på siden. København er Danmarks hovedstad og derfor et populært sted for virksomheder. Byen er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt – her finder man de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen. I den modsatte ende af landet finder man Aalborg, der er den største by i Region Nordjylland og det naturlige knudepunkt i regionen. Aalborg er traditionelt kendt for

erhvervsejendomme til salg

Find alle ledige erhvervsejendomme til salg via denne side. https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=ejendomme-til-salg&campid=msscreate erhvervsejendomme til salg