Gå videre til hovedindholdet

Selvstændig i Odense? Find et kontorfællesskab i Odense!

Hvis du lige nu er på jagt efter kontorfællesskaber i Odense, eller i hvertfald over det i fremtiden, skal du helt sikkert læse Lokaleportalens seneste blogindlæg:
Kontorfællesskab i Odense for selvstændige.

I Odense finder du stort set alt - byen bærer præg af både moderne og traditionel kultur med masser af seværdigheder herunder særlig velkendt for at være hjemby for dne indernationale forfatter H.C Andersen. Også Syddannsk Universitet, også betegnet som SDU har adresse i Odense, mere specifikt i Odense M, hvilke gør byen til en attraktiv by for mange studerende. Ønsker man at arbejde i ODense og derfor overvejer kontor i Odense, er man placeret mellem samarbejdere og leverandører på Sjælland og Jylland. Der er mange fordele ved at have sin arbejdsplads i Odense - men hvad er helt præcis fordelene ved at have kontorfællesskab i Odense? 
Læs alt om kontorfællesskaber i Odense her: https://www.lokaleportalen.dk/blogs/kontorfaellesskab-i-odense-for-selvstaendige.aspx


Fordele ved et kontorfællesskab i Odense, også hvis du ikke er selvstændig!
  • Odense er en by i udvikling inden for mange områder. 
  • Hvis man har eller ønsker at få internationalt samarbejde forekommer Odense også som en tiltrækkende by at tage til med den traditionelle danske kultur og de moderne indspark. 
  • Odense har mange af de samme fordele som København, men særligt er, at lejepriserne i Odense ikke er nær så høje som i hovedstaden. Som selvstændig og start-up er man oftest økonomisk udfordret og derfor skal der spares mest muligt.
  • En rigtig god løsning er at indgå i et kontorfælleskab i Odense. Et kontorfælleskab vil sige, at flere virksomheder deler et stort lokal eller en bolig. At arbejde i et kontorfælleskab bliver stadigt mere populært.
  • Udover at man sparer penge på husleje, er det gode ved kontorfælleskab, at man får flere kollegiale relationer. 
  • Et kontorfællesskab er mere end blot en kontorplads. De forskellige virksomheder kan sparre med hinanden professionelt såvel som socialt, da man typisk arrangerer firmafester sammen.


Få direkte til alle udbudte kontorfællesskaber i Odense med et enkelt klik:
Kontorfællesskab i Odense C
Kontorfællesskab i Odense S
Kontorfællesskab i Odense SØ 


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje