Gå videre til hovedindholdet

Butikslokale på 91 m2 afstås i Køge

Butikslokale i Køge på 91 m2 afstås. Kan med fordel benyttes som "Slagter eller Delikatesse"
       
Lejemålet er beliggende i nyopført bydel i Køge. Nye, lyse og moderne lokaler indrettet til Produktion samt salg af mad, varmt som koldt. Der er et dejligt torv, med plads til udeservering for ca. 40 gæster - kapaciteten kan let udvides.

Det nuværende inventar kan evt. medkøbes.

Der er gode muligheder for indtjening ved mad ud af huset, og frokost/aftenservering

Torvet kan desuden anvendes til forskellige aktiviteter - Oktoberfest... Julemarked... Torvedag osv. osv...

Lejemålet afstås grundet flytning til København.
 
Er du på udkig efter et butikslokale eller restaurationslokale på Sjælland? Eller råder du selv over et lokale til afståelse, salg eller udlejning, så besøg lad os hjælpe dig i processen.

Besøg landets største uafhængige portal for erhvervsudlejning, Virksomhedslokaler.dk og lad os hjælpe dig på vej.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning