Gå videre til hovedindholdet

De store byggefirmaer kommer ud af krisen som de største tabere

De største aktører på byggemarkedet bukker under én efter en.

Spar Nords nye analyse afbilleder en branche, hvor du klarer dig bedst som lille eller mellemstor byggevirksomhed.
De mellemstore virksomheder har oplevet en markant fremgang fra 2011 til 2012 - Fra et samlet underskud på omtrent 400 mio. kr. til et overskud på ca. 560 mio. kr.

Om den kritiske situation de store byggefirmaer står overfor, tilføjer, Cheføkonom i Spar Nord, Jens Nyholm, med følgende:
"Det er stadig bekymrende at se, hvordan de største byggevirksomheder lider. For når en af de store knækker, som vi så det med Pihl & Søn for nylig, så får det uundgåeligt store, negative konsekvenser for den underskov af små og mellemstore virksomheder, der blandt andet lever af at være underleverandører til de største".
 
Der er håb forude

Iflg. chefkonsulent i Dansk Byggeri, Andreas Fernstrøm, er der dog god grund til at tro på udviklingen vil vende.
"Der vil være yderligere fremgang. Men vi er ikke der, hvor der bliver vendt bunden i vejret på ketchupflasken og der lige pludselig kommer en masse aktivitet ud på en gang. Men stille og rolig begynder aktiviteten at stige," lyder det fra Fernstrøm, der bl.a. påpeger, at den private sektor efter mange års tilbageholdenhed er ved at finde byggeglæden frem igen.

Læs her analyse af 26 entreprenørfirmaer

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning