Gå videre til hovedindholdet

Kontorhotel på Frederiksberg

Centralt beliggende kontorhotel på Frederiksberg

Udlejeren tilføjer yderligere til sin beskrivelse:
       
Lejemål på det mest centrale Frederiksberg, lige i hjertet af det gamle Frederiksberg udlejer vi mindre kontorlokaler i et kontorfællesskab. Lokalerne ligger på stille parallelvej til Gammel Kongevej og der er gennemgang fra Gammel Kongevej til lejemålet. Lejemålet er møbleret med skriveborde, stole og reoler og lejen omfatter en hurtig Internet forbindelse 50/50. Til lokalerne er der et fælles køkken med opvaskemaskine, micro og mødelokaler samt toilet og bademulighed med vaskemaskiner og tørretumbler.
 
Råder du ligeledes over et kontorfællesskab  som du ønsker at finde nye lejere til? Eller er du på udkig efter et kontorlokale i København, så  besøg landets førende portal for udlejning og salg af erhvervslokaler, Lokaleportalen.dk.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning