Gå videre til hovedindholdet

Irma er københavnernes foretrukne supermarked


Undersøgelse fra analyseinstituttet Yougov, påviser at dagligevarekæden, Irma, har det absolut bedste image ifølge adspurgte på Sjælland.Undersøgelsen byggede på en vurdering ud fra følgende parametre: Kvalitet, generelt indtryk, value for money, lysten til at anbefale varemærket, omdømme og kundetilfredshed. Irmas score var på 33,2 point. Nettos var på 26,2 til sammenligning.Irmas score forholder sig dog væsentligt anderledes på den anden side af storebælt.Her må dagligvarekæden se sig tilfreds med en ottende plads med blot 7,4 point.Føtex har indtaget førstepladsen hos både jyderne og fynboerne med en vurdering på hele 35,8 point.

Læs hele artiklen her 

Er du på udkig efter et butikslokale til leje? Eller råder du over et lokale til udlejning eller salg? Så besøg landets førende portal for salg og udlejning af erhvervslokaler, Lokaleportalen.dk, og kom i direkte kontakt med potentielle lejere og købere allerede i dag. 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning