Gå videre til hovedindholdet

Lejer søger kontor i Københavnsområdet


Lejer søger kontor i og omkring København til og med Ringsted samt tilhørende showroom.
Tæt beliggenhed på motorvejsnettet er en forudsætning.

Yderligere krav til lejemålet:
Min. 2 stk separate kontorer (Hvis ikke der er 2 separate kontorer skal der være mulighed for at sætte skillevæg op). Der søges omtrent 130 m2 i alt.
Min. 1 stk. showroom (evt. løses med skillevæg, hvis ikke det forefindes)
Min. 1 stk. Toilet & bad
Mulighed for thekøkken, hvis ikke det forefindes.
Max totalleje inkl. drift: 500 kr/m2/år + el og varme


Er du på udkig efter et kontor i København? Eller står du rent faktisk med et kontor ved hånden du ønsker at udleje? Så besøg en af landets absolut største portaler for salg og udlejning af erhvervslokaler, Virksomhedslokaler.dk og tag første skridt allerede i dag!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning