Gå videre til hovedindholdet

Fuldt serviceret kontorhotel i Fredericia har nu ledige pladser

Leder din virksomhed efter nye lokaler i trekantsområdet? Så bør du måske kigge på dette fuldt servicerede kontorhotel i Fredericia på Lokaleportalen.dk, der netop nu igen har fået ledige pladser. Fordelen ved at etablere sig i et kontorhotel er, at alle services er inkluderet i lejen. Derved skal du ikke selv tænke på at binde omkostninger forbundet med internet, fax, printer, scanner, kopimaskine, telefonpasning og deslige - hos dette kontorhotel er det hele inkluderet i prisen.

Med tanke på, at huslejen starter fra kun 1.830 kr. pr. plads, er dette en attraktiv løsning for alle virksomheder, især virksomheder i opstartsfasen. En anden fordel er fællesskabet blandt virksomhederne i kontorhotellet, der alle stræber på at benytte sig af hinanden til at vækste og skabe en synergi i fællesskabet. Oven i købet er hotellet placeret lige ved siden af motorvejen og har masser af parkeringspladser, så det er lettilgængeligt fra store dele af Danmark. Hvad venter du på?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje