Gå videre til hovedindholdet

København kan se frem til nyt milliardprojekt på Scala-grund

Idag beretter Business.dk om at en af Danmarks mest kendte tegnestuer har planer om at opbygge fem højhuse på den attraktive grund. Bygningen, der igennem længere tid har stået tom og aldrig blev den store succes man havde håbet på, skulle om få måneder blive revet ned, og istedet opbygges der fem højhuse på op til 10 etager hver. Bygningerne skal primært bruges til hovedkontorer for advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, samt en række andre kontorlokaler. Derudover kommer der også butikker, caféer og restauranter i gadeplan.


Leder du efter kontorlokaler i indre København og har ikke tid til at vente på det nye projekt, kan du finde kontorer til leje med bedste beliggenhed i København K på Lokaleportalen.dk. Lokaleportalen har samlet alle de bedste kontorlejemål i Danmark på et sted - helt gratis.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje