Gå videre til hovedindholdet

Kontor/butikslejemål på 160 m2 udlejes netop nu på Frederiksberg


Udlejer har stort kontorlejemål til leje på Frederiksberg netop nu med mange anvendelsesmuligheder. Der er mulighed for at drive butik/klinik eller kontor i det velbeliggende lejemål på Bülowsvej.

Udlejeren beskriver sit butikslokale på Frederiksberg således:


Vi har et ledigt lejemål på 160 m2 i gadeplan + 81 m2 god, tør kælder.
Vi kan oplyse, at lejemålet gennem de sidste 15 år har været benyttet til produktion af filmundertekster. De 81 m2 kælder kan benyttes til mange formål.
Lejemålet kan ruminddeles efter lejers ønsker.

I samme ejendom er der flere dynamiske lejere, bl. a. fysioterapeutvirksomhed med omfattende aktiviteter, bankvirksomhed, finansvirksomhed, filmvirksomhed etc.

Få sat skub i din søgning!


Er du på udkig efter kontorlokaler i Storkøbenhavn eller måske helt generelt blot på udkig efter erhvervslokaler til salg eller leje, kan du få sat gang i din søgning med en gratis søgning på Virksomhedslokaler.dk

Er du selv udlejer eller sælger og ønsker at sælge eller udleje erhvervslokaler, kan du komme i kontakt med lokalesøgende hurtigt og effektivt her.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje