Gå videre til hovedindholdet

Udlejer har akkurat fået kliniklokaler på 200 m2 til rådighed

Udlejer har netop fået ledige kliniklokaler på Vesterbro på en af byens bedste adresser.

Udlejeren tilføjer følgende om sine indbydende lokaler:

 

Kliniklokaler til speciallæger på Vesterbrogade:

Moderne nye lokaler til speciallægeklinik. 200 m2.
Venteværelse, sekretærrum, personalerum med køkken, personaletoilet/bad, vaskerum, depot, handikaptoilet, airkondition, IT og telefoni forberedt, elevator fra gadeniveau til 5 sal. Lyse dejlige lokaler.
Der er plads til 2-3 speciallæger/behandlere (3 behandlerrum) og der er sekrætariet med pålad til 3 sekretærer.
Fuldtids eller deltidsspecaillægepraksis er mulig.
 

Sæt gang i processen!

 
 
Er du udlejer og råder over ledige erhvervslokaler, kan du hurtigt få sat skub i udlejningen og komme i kontakt med lokalesøgende.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Det skal være nemt at finde ledige kontorer til leje

Sådan finder du ledige kontorer til leje! Hvis du leder efter kontorer til leje, finder du her den nødvendige hjælp. På www.kontorertilleje.dk finder du en oversigt over fordele og ulemper ved at have kontor i forskellige danske byer, og du kan komme igang med at søge efter kontorer til leje ved at følge linksene til højre på siden. København er Danmarks hovedstad og derfor et populært sted for virksomheder. Byen er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt – her finder man de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen. I den modsatte ende af landet finder man Aalborg, der er den største by i Region Nordjylland og det naturlige knudepunkt i regionen. Aalborg er traditionelt kendt for

Følg med og find dit nye kontor leje

Har du kontor derhjemme og drømmer du om en ny arbejdsplads? Eller har du som virksomhed brug for mere plads, eller ønsker I blot at opgradere arbejdspladsen? I så fald, vil vi råde jer til at læse Lokaleportalens seneste blogindlæg , herunder hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et kontor til leje. Når man som virksomhed leder efter kontorlejemål, er der en række huskeregler, som er værd at tænke på. Det er altid en god start, at finde en side eller lign. til at få det fulde overblik over markedets status på ledige kontorlokaler. Fx. kan du via følgende link få et indblik i hvilke kontorlokaler, der hitter på markedet — her er det også nemt at komme i kontakt med udlejer, hvis du finder et lækkert kontorlokale: https://www.lokaleportalen.dk/kontor.aspx Ved du allerede hvor dit kontor til leje skal have placering, kan du få direkte adgang til forskellige kontorlejemål via nedenstående links - tryk blot på den by du ønsker at have kontor til leje:  Kontor i København Ko

Stort kontorlokale på 376 m2 i lækkert mediehus i Højbjerg

Denne udlejer har netop nu  ledige kontorlokaler i det lækre, totalmoderniserede medie/kontorhus i Højberg. Lejemålet består af 376 charmerende kontor beliggende på 1. sal. Udlejeren tilføjer følgende: Stort kontorlokale i total-moderniseret mediehus i Højbjerg: Vi har om- og nybygget det tidligere Holme Vandværk til 1.600 m2 lækkert, totalmoderniseret medie/kontorhus. Kontoret er indrettet med lyddæmpning, 3 mødelokaler, toiletter, køkken og terrasse. Endvidere trappe ned til den hyggelige fælles baghave. Grunden er indhegnet med el-skydeport og fri parkering. Fælles adgangssikring, alarm, 100 Mbit fiber fri trafik, elevator, fælles have og fredagsbar. Der er mulighed for at leje 60 m2 foto- lyd- og TV-studie. Annoncen kan ses her på Lokaleportalen.dk . Du kan også se andre ledige erhvervslokaler i Århus til leje.