Gå videre til hovedindholdet

NCC fortsætter byggeriet på trods af økomisk krise på markedet

Byggebranchen var i høj grad præget af den økonomiske krise i 2013 - Den store entreprenørvirksomhed, Pihl & Søns var en af de flere, der var nødsaget til at dreje nøglen om og erklære sig konkurs. 

NCC kunne heller ikke se sig fri for økonomiske kvaler. Af entreprenørerfirmaets årsregnskab fremgår det nemlig, at der er sket en markant nedgang i omsætningen fra 5,7 mia. kr. i 2012 til 4,9 mia kr. i det forgange år. 


Dog er der også postitive toner at hente fra entreprenørfirmaet - Ordrebeholdningen var nemlig i 2013 på sit højeste niveau i 6 år.


Administrerende direktør, Klaus Kaae, NCC Construction udtaler i den forbindelse, at der er tale om et samlet resultat, "der lover godt for fremtiden. Udviklingen i alle fire forretningsområder er positiv, og baseret på det, vi har i ordrebøger, begynder vi at tro på, at opsvinget kommer."


Læs hele artiklen på epn.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje