Gå videre til hovedindholdet

Produktionslokale i Sindal

Netop nu har en udlejer fået et stort produktionslokale i Sindal


Lejemålet, der er på 646 m2 har tidligere med fordel været anvendt som smedeværksted Ejendommen er opført i 1964 og tilbygget i 1984 og har nu et samlet areal på 646 m2 som indeholder, dels maskinværksted og smedeværksted (særdeles god loftshøjde) og i sidebygningen er der administrationsafsnit indeholdende bred gang med klinkegulv, fyr- og teknikrum med pillefyr, omklædningsrum, kantine og badefaciliteter og toiletforhold samt kontor med plads til konferencebord. Bygningerne bærer præg af at være anvendt til smedeværksted og trænger til en kraftig rengøring. Ejendommen er dels opført i sandwich betonelementer og gule mursten Taget er dels eternittag og dels pap (built up tag) Vinduer og døre er dels træ og alu med termoglas. Der er støbt gulv. Delvist opvarmet med blæsevarme fra eget oliefyr. Administration opvarmes med elvarme. 

Er du på udkig efter et værksted i Nordjylland? Eller står du og mangler et produktionslokale til leje, så tag første skridt i retning mod at finde dit drømmelokale ved at oprette en gratis søgning allerede i dag.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje