Gå videre til hovedindholdet

Nu kan MobilePay anvendes i butikker

Over en million danskere har allerede hentet Danske Banks MobilePay app ned på deres smartphones. Med appen kan man nemt overføre penge til andre brugere og med den udvidede udgave, MobilePay Business, er muligheden for at betale varer via mobiltelefonen endda blevet en realitet.

"Det er ikke sådan, at du i dag kan gå ud og handle i alle butikker med MobilePay", men betalingsmåden er formentlig noget vi i højere grad vil støde på i fremtiden, lyder det fra Peter Kjærsgaard, talsmand fra Danske Bank. 


Appen er heller ikke tiltænkt store supermarkeder eller lign., men snarere skabt med henblik på mindre virksomheder og små forretninger, der gerne vil mindske deres kontantbeholdning.

På den måde kan Danske Banks nye app både være medvirkende til at mindske håndteringen heraf samt sandsynligheden for tyveri.  


Appen er netop lanceret og kan både downloades og anvendes uden omkostninger frem til oktober 2014.

Læs mere om appen her 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje