Gå videre til hovedindholdet

Få kvitteringer på din smartphone

Dansk supermarked indfører digitale kvitteringer efter indgået samarbejde med kvittering.dk, der står bag appen.

Kvitteringen på smartphone eller tablet fremfor den traditionelle papirudgave er allerede en realitet i både Føtex, Bilka, Sallin og Starbucks. Ordningen vil ligeledes blive indført i Netto i løbet af de næste par måneder.

Med den digitale løsning får kunderne altså mulighed for gemme deres kvitteringer i et kartotek og undlader risikoen for at smide en vigtig kvittering væk.

For at kunne benytte sig af servicen skal kunderne have hentet appen ned på deres smartphones samt have tilknyttet et kreditkort til deres betalinger på kvittering.dk.

Læs mere om løsningen på epn.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje