Gå videre til hovedindholdet

Lagerlokale med tilhørende kontor udlejes i Hovedstaden


Udlejer har netop fået lagerlokale til udlejning i København. Selve lejemålet udgør 250 m² netto og har rigtig gode tilkørselsforhold.

Lokalet er velegnet til enten netbutik eller fotostudie og er beliggende i et dynamisk og kreativet miljø, som i dag råder over 4.000 kvm i det tidligere garnspinderi på Nørrebro i København.

Kontorhuset består af en unik sammensætning af kreative mennesker formået at skabe et både socialt og meget professionelt miljø til stor gavn for husets lejere, netværket omkring og ikke mindst i forhold til de mange kunder, der dagligt besøger stedet.

Synergien er således stor blandt husets mange kreative, der i dag består af alt fra fotografer, filmfolk, grafiske designere, journalister og PR-folk til modelbureau, ad’ere, digitale billedbehandlere, fotolaboratorium, reklamebureauer, eventmagere og abs designere mm.

Inkluderet i huslejen er følgende services:

Husleje naturligvis
Varme
El
Full service reception incl egen profil på husets hjemmeside
Alarm
Mødelokaler
Parkeringspladser (fri parkering)
Adgang til kopimaskine med mulighed for scanning
Adgang til portomaskine
Hyggeligt gård-/havemiljø
Fri kaffe og te
Rabatordninger og tilbud fra dv leverandører
Renovation

Er du på udkig efter en plads i et kontorfællesskab? Eller søger du et lagerlokale i København? Så besøg landets førende annonceringsportal, Lokaleportalen.dk og se hvilke erhvervslokaler, der står klar til udlejning netop nu!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje