Gå videre til hovedindholdet

Lagerlokale med tilhørende kontor udlejes i Hovedstaden


Udlejer har netop fået lagerlokale til udlejning i København. Selve lejemålet udgør 250 m² netto og har rigtig gode tilkørselsforhold.

Lokalet er velegnet til enten netbutik eller fotostudie og er beliggende i et dynamisk og kreativet miljø, som i dag råder over 4.000 kvm i det tidligere garnspinderi på Nørrebro i København.

Kontorhuset består af en unik sammensætning af kreative mennesker formået at skabe et både socialt og meget professionelt miljø til stor gavn for husets lejere, netværket omkring og ikke mindst i forhold til de mange kunder, der dagligt besøger stedet.

Synergien er således stor blandt husets mange kreative, der i dag består af alt fra fotografer, filmfolk, grafiske designere, journalister og PR-folk til modelbureau, ad’ere, digitale billedbehandlere, fotolaboratorium, reklamebureauer, eventmagere og abs designere mm.

Inkluderet i huslejen er følgende services:

Husleje naturligvis
Varme
El
Full service reception incl egen profil på husets hjemmeside
Alarm
Mødelokaler
Parkeringspladser (fri parkering)
Adgang til kopimaskine med mulighed for scanning
Adgang til portomaskine
Hyggeligt gård-/havemiljø
Fri kaffe og te
Rabatordninger og tilbud fra dv leverandører
Renovation

Er du på udkig efter en plads i et kontorfællesskab? Eller søger du et lagerlokale i København? Så besøg landets førende annonceringsportal, Lokaleportalen.dk og se hvilke erhvervslokaler, der står klar til udlejning netop nu!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Det skal være nemt at finde ledige kontorer til leje

Sådan finder du ledige kontorer til leje! Hvis du leder efter kontorer til leje, finder du her den nødvendige hjælp. På www.kontorertilleje.dk finder du en oversigt over fordele og ulemper ved at have kontor i forskellige danske byer, og du kan komme igang med at søge efter kontorer til leje ved at følge linksene til højre på siden. København er Danmarks hovedstad og derfor et populært sted for virksomheder. Byen er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt – her finder man de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen. I den modsatte ende af landet finder man Aalborg, der er den største by i Region Nordjylland og det naturlige knudepunkt i regionen. Aalborg er traditionelt kendt for

Følg med og find dit nye kontor leje

Har du kontor derhjemme og drømmer du om en ny arbejdsplads? Eller har du som virksomhed brug for mere plads, eller ønsker I blot at opgradere arbejdspladsen? I så fald, vil vi råde jer til at læse Lokaleportalens seneste blogindlæg , herunder hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et kontor til leje. Når man som virksomhed leder efter kontorlejemål, er der en række huskeregler, som er værd at tænke på. Det er altid en god start, at finde en side eller lign. til at få det fulde overblik over markedets status på ledige kontorlokaler. Fx. kan du via følgende link få et indblik i hvilke kontorlokaler, der hitter på markedet — her er det også nemt at komme i kontakt med udlejer, hvis du finder et lækkert kontorlokale: https://www.lokaleportalen.dk/kontor.aspx Ved du allerede hvor dit kontor til leje skal have placering, kan du få direkte adgang til forskellige kontorlejemål via nedenstående links - tryk blot på den by du ønsker at have kontor til leje:  Kontor i København Ko