Gå videre til hovedindholdet

Irma er københavnernes foretrukne supermarked


Undersøgelse fra analyseinstituttet Yougov, påviser at dagligevarekæden, Irma, har det absolut bedste image ifølge adspurgte på Sjælland.Undersøgelsen byggede på en vurdering ud fra følgende parametre: Kvalitet, generelt indtryk, value for money, lysten til at anbefale varemærket, omdømme og kundetilfredshed. Irmas score var på 33,2 point. Nettos var på 26,2 til sammenligning.Irmas score forholder sig dog væsentligt anderledes på den anden side af storebælt.Her må dagligvarekæden se sig tilfreds med en ottende plads med blot 7,4 point.Føtex har indtaget førstepladsen hos både jyderne og fynboerne med en vurdering på hele 35,8 point.

Læs hele artiklen her 

Er du på udkig efter et butikslokale til leje? Eller råder du over et lokale til udlejning eller salg? Så besøg landets førende portal for salg og udlejning af erhvervslokaler, Lokaleportalen.dk, og kom i direkte kontakt med potentielle lejere og købere allerede i dag. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Interessante links

Hvad er et kontorhotel? (på Findkontorfællesskab.dk) Kontorfællesskaber Virksomhedslån - finansiering af mindre virksomheder Erhvervs-lokalebasen Opgavenetværket - find kunder og leverandører på 1 minut! Lokalebaser i Danmark - Lokalebasen, Virksomhedslokaler, Lokaleportalen, Oline mfl  (se også præsentationen på Youtube ) erhverv til leje erhvervslejemål erhvervslokaler find kontor til leje Boliger til salg Lager til leje Nye kontorfællesskaber på DBA: Kontorfællesskab i Glostrup Attraktive kontorpladser i kontorfællesskab i Rødovre Kontorfællesskab i Havnegade , København K (tidl. Turbino)

butikker til salg kolding

Se markedets tilbud på alle butikker til salg i Kolding https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikslokaleicity&city=Kolding&campid=msscreate  butikker til salg kolding