Gå videre til hovedindholdet

Butikker til salg? Bliv forberedt med Lokaleportalen!

Hvad end du søger butik inden for tekstil, inden for blomster, boghandel eller noget helt trejde er der en række ting du skal have med i dine overvejelser når du skal søge butik til salg. Lokaleportalen har netop udgivet en https://www.lokaleportalen.dk/blogs/naar-du-soeger-butikker-til-salg.aspx, der kan give butikssøgere en indsigt i hvordan man kan finde butikker til salg. I denne blog får du et udsnit af, hvad du skal overveje inden du starter din søgning efter en butik til salg. Dog råder vi til, at du man læser hele blogindlægget i linket foroven.

I begyndelsen af din overvejelser af butikker til salg er en rigtig god ide, at få en oversigt over alle ledige butikker i hele Danmark. Via lokaleportalen.dk kan man nemt få et overblik over butikker til salg, og herunder kan du også skræddersye din egen søgning, så søgeresultaterne matcher dine kriterier.

Læs hele indlægget: Når du søger butikker til salg..
Hvis du på allerede ved hvor din butik skal være, kan du via nedenstående links få direkte adgang.

Butikker til salg - en hurtig guide! 

Det er rigtig vigtigt, at man er godt forberedt når man skal finde sin butik til salg. Herunder får du en række gode råd til din søgning efter butikker til salg. 
  • Start med at få indsigt i hvad din virksomhed har af krav og ønsker. Derved er du mere specifik i din søgning, som kan gør din søgeproces langt nemmere. 
  • Tænk på beliggenhed fra start af - hvor skal butikken være? Hvor er din målgruppe? Skal den være centralt beliggende eller? 
  • Har du fundet en butik til salg, er det vigtigt at kigge på standen af butikken og ikke mindst bygningen - det kan blive en dyr omgang, hvis butikken i fremtiden skal bygges om eller lign. 
  • Det er også vigtigt at kigge på om hvilke andre butikker der ligger i nærheden. Er der andre, der formidler de samme varer? Og i så fald, henvender de sig til den samme målgruppe?
  • Læs lokalplanen, så du har indblik i byen du ønsker at have butik i så du ikke bliver overrasket hvis der fx. er metrobyggeri, nye veje, nyt center eller lignende, som kan have en betydning for din butik.
  • Jo grundigere du er i din søgning, jo større sikkerhe har du for en gunstig investering. 
  • Sidst men ikke mindst, er det også vigtigt, at du tager dig god tid, når du leder efter en butik til salg. 
  • Ovenstående punkter er alt sammen aspekter, der samlet set kan få væsentlig indflydelse på den daglige drift af din kommende butik. 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje