Gå videre til hovedindholdet

Butikker til salg? Bliv forberedt med Lokaleportalen!

Hvad end du søger butik inden for tekstil, inden for blomster, boghandel eller noget helt trejde er der en række ting du skal have med i dine overvejelser når du skal søge butik til salg. Lokaleportalen har netop udgivet en https://www.lokaleportalen.dk/blogs/naar-du-soeger-butikker-til-salg.aspx, der kan give butikssøgere en indsigt i hvordan man kan finde butikker til salg. I denne blog får du et udsnit af, hvad du skal overveje inden du starter din søgning efter en butik til salg. Dog råder vi til, at du man læser hele blogindlægget i linket foroven.

I begyndelsen af din overvejelser af butikker til salg er en rigtig god ide, at få en oversigt over alle ledige butikker i hele Danmark. Via lokaleportalen.dk kan man nemt få et overblik over butikker til salg, og herunder kan du også skræddersye din egen søgning, så søgeresultaterne matcher dine kriterier.

Læs hele indlægget: Når du søger butikker til salg..
Hvis du på allerede ved hvor din butik skal være, kan du via nedenstående links få direkte adgang.

Butikker til salg - en hurtig guide! 

Det er rigtig vigtigt, at man er godt forberedt når man skal finde sin butik til salg. Herunder får du en række gode råd til din søgning efter butikker til salg. 
  • Start med at få indsigt i hvad din virksomhed har af krav og ønsker. Derved er du mere specifik i din søgning, som kan gør din søgeproces langt nemmere. 
  • Tænk på beliggenhed fra start af - hvor skal butikken være? Hvor er din målgruppe? Skal den være centralt beliggende eller? 
  • Har du fundet en butik til salg, er det vigtigt at kigge på standen af butikken og ikke mindst bygningen - det kan blive en dyr omgang, hvis butikken i fremtiden skal bygges om eller lign. 
  • Det er også vigtigt at kigge på om hvilke andre butikker der ligger i nærheden. Er der andre, der formidler de samme varer? Og i så fald, henvender de sig til den samme målgruppe?
  • Læs lokalplanen, så du har indblik i byen du ønsker at have butik i så du ikke bliver overrasket hvis der fx. er metrobyggeri, nye veje, nyt center eller lignende, som kan have en betydning for din butik.
  • Jo grundigere du er i din søgning, jo større sikkerhe har du for en gunstig investering. 
  • Sidst men ikke mindst, er det også vigtigt, at du tager dig god tid, når du leder efter en butik til salg. 
  • Ovenstående punkter er alt sammen aspekter, der samlet set kan få væsentlig indflydelse på den daglige drift af din kommende butik. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Det skal være nemt at finde ledige kontorer til leje

Sådan finder du ledige kontorer til leje! Hvis du leder efter kontorer til leje, finder du her den nødvendige hjælp. På www.kontorertilleje.dk finder du en oversigt over fordele og ulemper ved at have kontor i forskellige danske byer, og du kan komme igang med at søge efter kontorer til leje ved at følge linksene til højre på siden. København er Danmarks hovedstad og derfor et populært sted for virksomheder. Byen er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt – her finder man de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen. I den modsatte ende af landet finder man Aalborg, der er den største by i Region Nordjylland og det naturlige knudepunkt i regionen. Aalborg er traditionelt kendt for

Følg med og find dit nye kontor leje

Har du kontor derhjemme og drømmer du om en ny arbejdsplads? Eller har du som virksomhed brug for mere plads, eller ønsker I blot at opgradere arbejdspladsen? I så fald, vil vi råde jer til at læse Lokaleportalens seneste blogindlæg , herunder hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et kontor til leje. Når man som virksomhed leder efter kontorlejemål, er der en række huskeregler, som er værd at tænke på. Det er altid en god start, at finde en side eller lign. til at få det fulde overblik over markedets status på ledige kontorlokaler. Fx. kan du via følgende link få et indblik i hvilke kontorlokaler, der hitter på markedet — her er det også nemt at komme i kontakt med udlejer, hvis du finder et lækkert kontorlokale: https://www.lokaleportalen.dk/kontor.aspx Ved du allerede hvor dit kontor til leje skal have placering, kan du få direkte adgang til forskellige kontorlejemål via nedenstående links - tryk blot på den by du ønsker at have kontor til leje:  Kontor i København Ko