Gå videre til hovedindholdet

Kontorfællesskaber i København - Se dine muligheder!

Flere danskere lejer sig ind i kontorfællesskaber hvorfor efterspørgslen på kontorfællesskaber i København også er vokset. I Lokaleportalen berører vi emnet, som du kan læse om her: https://www.lokaleportalen.dk/blogs/soger-du-nyt-kontorfaellesskab-i-kobenhavn.aspx. Her giver Lokaleportalen gode råd om kontorfællesskaber i forhold til Københavns mange bydele.

Husk disse fordele ved et kontorfællesskab i København:
  • Økonomisk fordel, da du ikke lejer et helt kontorlokale, men lejer en kontorplads i et kontorfællesskab, hvilket er billigere. 
Drømmer du om at finde et kontorfællesskab der også matcher din forretning? Så er det godt at vide at der er mulighed for at finde kontorfællesskaber der er rettet mod specifikke miljøerer, fx. er der kontorfællesskaber kun for iværksætter, kun for fagfolk inden for det krative miljø og meget mere. Det er også ofte den løsning iværksættere går efter, da det er en nem og billig løsning. Derudover deler man også ansvar og udgifter med andre i huset, hvorfor al form for betaling ikke er pålagt det fx. i forhold til rengøringen, wifi, frokostordninger osv.

Mange kontorfællesskaber i København er allerede fuldt funktionsdygtige ved indflytning, hvilket også betyder, at kontorfællesskabet allerede er fuldt møbleret og du bare kan sætte din bærbar til og koble dig på internettet i kontorfællesskabet.

De fleste kontorfællesskaber er indrettede med både lukkede og åbne kontorer, så du vælger selv efter egne præferencer, hvor meget du ønsker at inddrage dine kollegaer i din arbejdsdag.
Du har kompetente fagfolk inden for rækkevidde, hvilket giver god mulighed for networking, sparring og vidensdeling.

Du kan læse alt om kontorfællesskaber her: https://www.lokaleportalen.dk/kontorfaellesskab.aspx
https://www.lokaleportalen.dk/blogs/soger-du-nyt-kontorfaellesskab-i-kobenhavn.aspx

Læs om markedet for kontorfællesskaber i København: 

Et rigtig godt råd fra start er, at gå inden for i København, hvilket skal forstås som, at orientere og tilegne sig viden om København og de mange forskellige bydele, der har hver sit kendetegn og charme.

Kontorfællesskab i København K
Der er altid mange løsninger at hente i København, når det kommer til kontorfællesskaber i København K – om det er virksomhedskrav eller daglige omgivelser.


Kontorfællesskab på Nørrbro
Nørrebro er oplagt, hvis du og dine medarbejdere drømmer om at bo tæt på centrum. Og netop fordi den gode placering på Nørrebro, er efterspørgslen på kontorfællesskaber stor.

Kontorfællesskab på Vesterbro
Hvad end du søger kontorfællesskaber i et kreativt miljø eller søger kontorfællesskab med luksus interior eller noget helt tredje, er det hele til at finde på Vesterbro.

Kontorfællesskab på Østerbro 
Kontorfællesskab på Østerbro nyder godt af Østerbros ry, placering og historiske baggrund. Østerbro er en bydel i København, og er indkapslet af Hellerup mod nord, Indre By mod syd, Søndre Frihavn, Langelinie og Øresund mod øst, og Nørrebro mod vest.
Kontorfællesskab i København S
De seneste år, er der flere danskere, der vælger at have kontorfællesskab i København, hvilket der er mange gode grunde til - gode transport- og indkøbsmuligheder, der gør København S til en lækker adresse, at have kontorfællesskab i.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje