Gå videre til hovedindholdet

Kontorfællesskaber i København - Se dine muligheder!

Flere danskere lejer sig ind i kontorfællesskaber hvorfor efterspørgslen på kontorfællesskaber i København også er vokset. I Lokaleportalen berører vi emnet, som du kan læse om her: https://www.lokaleportalen.dk/blogs/soger-du-nyt-kontorfaellesskab-i-kobenhavn.aspx. Her giver Lokaleportalen gode råd om kontorfællesskaber i forhold til Københavns mange bydele.

Husk disse fordele ved et kontorfællesskab i København:
  • Økonomisk fordel, da du ikke lejer et helt kontorlokale, men lejer en kontorplads i et kontorfællesskab, hvilket er billigere. 
Drømmer du om at finde et kontorfællesskab der også matcher din forretning? Så er det godt at vide at der er mulighed for at finde kontorfællesskaber der er rettet mod specifikke miljøerer, fx. er der kontorfællesskaber kun for iværksætter, kun for fagfolk inden for det krative miljø og meget mere. Det er også ofte den løsning iværksættere går efter, da det er en nem og billig løsning. Derudover deler man også ansvar og udgifter med andre i huset, hvorfor al form for betaling ikke er pålagt det fx. i forhold til rengøringen, wifi, frokostordninger osv.

Mange kontorfællesskaber i København er allerede fuldt funktionsdygtige ved indflytning, hvilket også betyder, at kontorfællesskabet allerede er fuldt møbleret og du bare kan sætte din bærbar til og koble dig på internettet i kontorfællesskabet.

De fleste kontorfællesskaber er indrettede med både lukkede og åbne kontorer, så du vælger selv efter egne præferencer, hvor meget du ønsker at inddrage dine kollegaer i din arbejdsdag.
Du har kompetente fagfolk inden for rækkevidde, hvilket giver god mulighed for networking, sparring og vidensdeling.

Du kan læse alt om kontorfællesskaber her: https://www.lokaleportalen.dk/kontorfaellesskab.aspx
https://www.lokaleportalen.dk/blogs/soger-du-nyt-kontorfaellesskab-i-kobenhavn.aspx

Læs om markedet for kontorfællesskaber i København: 

Et rigtig godt råd fra start er, at gå inden for i København, hvilket skal forstås som, at orientere og tilegne sig viden om København og de mange forskellige bydele, der har hver sit kendetegn og charme.

Kontorfællesskab i København K
Der er altid mange løsninger at hente i København, når det kommer til kontorfællesskaber i København K – om det er virksomhedskrav eller daglige omgivelser.


Kontorfællesskab på Nørrbro
Nørrebro er oplagt, hvis du og dine medarbejdere drømmer om at bo tæt på centrum. Og netop fordi den gode placering på Nørrebro, er efterspørgslen på kontorfællesskaber stor.

Kontorfællesskab på Vesterbro
Hvad end du søger kontorfællesskaber i et kreativt miljø eller søger kontorfællesskab med luksus interior eller noget helt tredje, er det hele til at finde på Vesterbro.

Kontorfællesskab på Østerbro 
Kontorfællesskab på Østerbro nyder godt af Østerbros ry, placering og historiske baggrund. Østerbro er en bydel i København, og er indkapslet af Hellerup mod nord, Indre By mod syd, Søndre Frihavn, Langelinie og Øresund mod øst, og Nørrebro mod vest.
Kontorfællesskab i København S
De seneste år, er der flere danskere, der vælger at have kontorfællesskab i København, hvilket der er mange gode grunde til - gode transport- og indkøbsmuligheder, der gør København S til en lækker adresse, at have kontorfællesskab i.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Det skal være nemt at finde ledige kontorer til leje

Sådan finder du ledige kontorer til leje! Hvis du leder efter kontorer til leje, finder du her den nødvendige hjælp. På www.kontorertilleje.dk finder du en oversigt over fordele og ulemper ved at have kontor i forskellige danske byer, og du kan komme igang med at søge efter kontorer til leje ved at følge linksene til højre på siden. København er Danmarks hovedstad og derfor et populært sted for virksomheder. Byen er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt – her finder man de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen. I den modsatte ende af landet finder man Aalborg, der er den største by i Region Nordjylland og det naturlige knudepunkt i regionen. Aalborg er traditionelt kendt for

Følg med og find dit nye kontor leje

Har du kontor derhjemme og drømmer du om en ny arbejdsplads? Eller har du som virksomhed brug for mere plads, eller ønsker I blot at opgradere arbejdspladsen? I så fald, vil vi råde jer til at læse Lokaleportalens seneste blogindlæg , herunder hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et kontor til leje. Når man som virksomhed leder efter kontorlejemål, er der en række huskeregler, som er værd at tænke på. Det er altid en god start, at finde en side eller lign. til at få det fulde overblik over markedets status på ledige kontorlokaler. Fx. kan du via følgende link få et indblik i hvilke kontorlokaler, der hitter på markedet — her er det også nemt at komme i kontakt med udlejer, hvis du finder et lækkert kontorlokale: https://www.lokaleportalen.dk/kontor.aspx Ved du allerede hvor dit kontor til leje skal have placering, kan du få direkte adgang til forskellige kontorlejemål via nedenstående links - tryk blot på den by du ønsker at have kontor til leje:  Kontor i København Ko

Stort kontorlokale på 376 m2 i lækkert mediehus i Højbjerg

Denne udlejer har netop nu  ledige kontorlokaler i det lækre, totalmoderniserede medie/kontorhus i Højberg. Lejemålet består af 376 charmerende kontor beliggende på 1. sal. Udlejeren tilføjer følgende: Stort kontorlokale i total-moderniseret mediehus i Højbjerg: Vi har om- og nybygget det tidligere Holme Vandværk til 1.600 m2 lækkert, totalmoderniseret medie/kontorhus. Kontoret er indrettet med lyddæmpning, 3 mødelokaler, toiletter, køkken og terrasse. Endvidere trappe ned til den hyggelige fælles baghave. Grunden er indhegnet med el-skydeport og fri parkering. Fælles adgangssikring, alarm, 100 Mbit fiber fri trafik, elevator, fælles have og fredagsbar. Der er mulighed for at leje 60 m2 foto- lyd- og TV-studie. Annoncen kan ses her på Lokaleportalen.dk . Du kan også se andre ledige erhvervslokaler i Århus til leje.