Gå videre til hovedindholdet

Hvorfor et kontorfællesskab i Aarhus er noget for dig!

Hvis du går med overvejelser om at finde kontorfællesskab i Aarhus, kan vi hos Lokaleportalen kun bakke dig op omkring din beslutning.
Lokaleportalen har akkurat lige skrevet et blogindlæg om hvorfor du skal vælge kontorfællesskab i Aarhus  og berører heri nogle af byens mange fordele.
Aarhus er en skøn by at drive virksomhed i, men har også stor gavn for dig som privatperson. Aarhus går også under navnet "smilets by" og kan forhåbentlig snart frembringe sådan ét på dine læber.

Hvorfor skal jeg vælge et kontorfællesskab i Aarhus?

Der er mange forskellige fordele ved at vælge kontorfællesskab i Aarhus heriblandt, at du:
  1. Ikke behøver at bekymre dig om kontorfællesskabets praktiske forhold.
    De fleste kontorfællesskaber har fælles kantine, frokostordning eller ligenede samt et eksernt firma, der håndterer rengøringen
  2. Ikke behøver at bakse med indretning og tunge installationer. De fleste kontorfællesskaber i Aarhus er allerede indflytningsklare dvs. kontorlokalerne er møblerede og du kan bare koble dig på internettet i kontorfællesskabet
  3. Ikke behøver at bekymre dig om særartede lejekontrakter. Kontorpladser kan oftest lejes for kortere tidsperioder og der er sjældent indskud, depositum eller lang ospsigelse
  4. Selv kan vælge hvordan din arbejdsplads skal se ud. De fleste kontorfællesskaber har både åbne og lukkede kontorer, så du kan selv vælge i hvor høj grad du vil inddrage kollegaerne i dit kontorfælleskab i Aarhus
  5.  Du har kompetente fagfolk inden for rækkevidde, så du har mange muligheder for networking, sparring og vidensdeling.
  6. Du har rig mulighed for sociale aktiviteter og har mange sjove sommerfester og julefrokoster i vente
Hvor skal jeg vælge kontorfællesskab i Aarhus?
Aarhus har noget for enhver smag. Byen huser mange forskellige kulturelementer heriblandt Aros, Den gamle by, Tivoli Friheden og musikhuset Aarhus, så der er rig mulighed for at invitere kollegaer eller venner og familie på udflugt efter en endt arbejdsdag.
Aarhus byder desuden på fristende butikker og indbydende caféer, som du kan nyde egen frokost eller invitere til uformelle forretningsmøder på.

Se en oversigt over Aarhus' bysider her:

https://www.lokaleportalen.dk/aarhuskontorfaellesskab/aarhusc

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/aarhusv

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/aarhusn

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/hoejbjerg

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/risskov

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/aabyhoej

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/vibyjHer kan du samle energi til at fortsætte det gode arbejde

Aarhus byder på flere gastronomiske oplevelser herunder iblandt Aarhus Street Food market, der er beliggende i den gamle busgarage ved Aarhus rutebilstation. Her kan du nyde alt fra dansk smørrebrød til vietnamesiske bahn mi's til den nette sum af 50 kr. Aarhus Street Food tilbyder mad fra mere end 30 gadekøkkener, så det skulle være muligt at finde noget, der kunne friste.

Du kan også invitere kollegaerne fra dit kontorfællesskab i Aarhus på frokost i Aarhus Central Food Market, der er aarhusianernes foretrukne madmekka. Det indbydende madmarked er placeret kun 2 minutter fra Aarhus banegård og udgør derfor et oplagt sted at tage en pause fra en travl arbejdsdag.


Kickstart din søgning efter kontorfællesskab i Aarhus – opret en søgning efter kontorfællesskab her

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Det skal være nemt at finde ledige kontorer til leje

Sådan finder du ledige kontorer til leje! Hvis du leder efter kontorer til leje, finder du her den nødvendige hjælp. På www.kontorertilleje.dk finder du en oversigt over fordele og ulemper ved at have kontor i forskellige danske byer, og du kan komme igang med at søge efter kontorer til leje ved at følge linksene til højre på siden. København er Danmarks hovedstad og derfor et populært sted for virksomheder. Byen er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt – her finder man de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen. I den modsatte ende af landet finder man Aalborg, der er den største by i Region Nordjylland og det naturlige knudepunkt i regionen. Aalborg er traditionelt kendt for

Følg med og find dit nye kontor leje

Har du kontor derhjemme og drømmer du om en ny arbejdsplads? Eller har du som virksomhed brug for mere plads, eller ønsker I blot at opgradere arbejdspladsen? I så fald, vil vi råde jer til at læse Lokaleportalens seneste blogindlæg , herunder hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et kontor til leje. Når man som virksomhed leder efter kontorlejemål, er der en række huskeregler, som er værd at tænke på. Det er altid en god start, at finde en side eller lign. til at få det fulde overblik over markedets status på ledige kontorlokaler. Fx. kan du via følgende link få et indblik i hvilke kontorlokaler, der hitter på markedet — her er det også nemt at komme i kontakt med udlejer, hvis du finder et lækkert kontorlokale: https://www.lokaleportalen.dk/kontor.aspx Ved du allerede hvor dit kontor til leje skal have placering, kan du få direkte adgang til forskellige kontorlejemål via nedenstående links - tryk blot på den by du ønsker at have kontor til leje:  Kontor i København Ko

Stort kontorlokale på 376 m2 i lækkert mediehus i Højbjerg

Denne udlejer har netop nu  ledige kontorlokaler i det lækre, totalmoderniserede medie/kontorhus i Højberg. Lejemålet består af 376 charmerende kontor beliggende på 1. sal. Udlejeren tilføjer følgende: Stort kontorlokale i total-moderniseret mediehus i Højbjerg: Vi har om- og nybygget det tidligere Holme Vandværk til 1.600 m2 lækkert, totalmoderniseret medie/kontorhus. Kontoret er indrettet med lyddæmpning, 3 mødelokaler, toiletter, køkken og terrasse. Endvidere trappe ned til den hyggelige fælles baghave. Grunden er indhegnet med el-skydeport og fri parkering. Fælles adgangssikring, alarm, 100 Mbit fiber fri trafik, elevator, fælles have og fredagsbar. Der er mulighed for at leje 60 m2 foto- lyd- og TV-studie. Annoncen kan ses her på Lokaleportalen.dk . Du kan også se andre ledige erhvervslokaler i Århus til leje.