Gå videre til hovedindholdet

First Hotels er begæret konkurs

Den næststørste hotelkæde i Danmark med 18 hoteller bagen, har i 4 måneder ikke kunne dække udgifterne til husleje og det har fået ejerne af Hotel Østerport til at drage til handling.

Uenighed om huslejesatsen

First, peger på at huslejesatsen er alt for høj for flere af de hoteller de overtog fra den norske kæde, Choice og påpeger, at de har fået huslejenedsættelser fra flere andre danske udlejere, hvorfor de mener hotel Østerport burde følge trop.

Forhandlingerne i mellem parterne har endnu ikke båret frugt med sig og nu har Hotel Østerport altså bedt fogeden om sætte First ud af Hotellet.

Læs hele artiklen på epn.dkKommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje