Gå videre til hovedindholdet

Netop nu udlejes kontorlokale på 22 m2 i Sønderborg

Kontorlokale i Sønderborg udlejes

Yderst spændende projektejendom med en meget præsentabel fællesreception. Mulighed for benyttelse af en fælleskantine, fælles EDB m.v.

Der er adgang til ejendommen gennem hovedindgangen til den smukke marmorbelagte foyer med reception, springvand og trappe til 1. sal.

Kontorhotellet er udstyret med god fælleskantine, 2 dejlige atriumgårde med vandbassiner og rindende vand. Samtidig er der fælles mødelokaler, som lejerne frit kan booke og benytte. I denne smukke ejendom er der mulighed for, at selv mindre lejere opnår mulighed for at benytte faciliteter, som normalt kun er tilgængelige for større virksomheder.

Vi udvikler gerne dit helt unikke kontor eller lager i de eksisterende bygninger, således at lejeren er med til at udvikle alt lige fra opdeling til indretning og materialevalg.

Lejemålenes opdelinger er vejledende, og vi tilbyder, at flere lejemål kan lejes, og indrettes som ét lejemål.

Er du på udkig efter et kontorlokale i Jylland? Så kom i direkte kontakt med relevante udlejere og start din lokalesøgning her og nu!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje