Gå videre til hovedindholdet

Moderne kontorfællesskab i Rødding

Netop nu udlejes pladser i moderne kontorfællesskab i Rødding
       
Veletablerede og attraktive kontorlokaler med udsigt til naturen fra alle lokaler. Kontorfællesskabet har lyse og moderne kontormiljøer og der er adgang til en lang række serviceydelser. Lokalerne er mellem 10 og 40 m2. Desuden er der mødelokale med plads til 80 pers. Indflytning kan ske med få dages varsel, og det eneste der skal medbringes er egen computer.

Alle kontorer er indrettet med skrivebord, kontorstol og jalousiskab. Der er trådløst fiberbredbånd på kontorerne og adgang til alle nødvendige faciliteter. Dette er de professionelle rammer til intensivt arbejde, kreative processer og vigtige forretningsmøder.
 
Er du på udkig efter ledige kontorlokaler i Sydjylland? Se ledige erhvervslokaler og kom i direkte kontakt med relevante udlejere!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje