Gå videre til hovedindholdet

Kontorfællesskab i Åbyhøj

Netop nu udlejes pladser i dette kontorfællesskab i Åbyhøj
       
Dette kontorfællesskab i Åbyhøj er yderst velindrettet. Der er kontorer på mellem 28 og 40 m.2, og disse kan indrettes efter ønske og behov.

Der er bl.a. adgang til mødelokale med plads til 24 personer. Reception, fiberrnet, gratis rengøring og kantine. Der er fri parkering for ansatte og kunder og så er der kun 2 minutter til motorvej A45.
 
Søger du kontorfællesskab i Jylland? Så kan du netop nu få sat gang i din søgning efter erhvervslokaler ved at kontakte relevante udlejere.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje